Kultúra 2013. 08. 24.

Ógyalla rejtett kincsei – fotóverseny

A Csemadok városi alapszervezete „Ógyalla rejtett kincsei” címmel hirdetett fotóversenyt, amelyre év végéig várják az alkotásokat.

Ógyallai fotoverseny 2Szeretnénk, ha az emberek nyitott szemmel járnának a természetben, hiszen környezetünkben is nagyon sok szép hely van, amelyek mellett legtöbben megállás nélkül elmegyünk, és nem értékeljük eléggé azokat. Egy-egy szép fotóval fel tudjuk hívni a figyelmet ezekre a csodákra” – mondta Radosicky Györgyi, a Csemadok elnöke.
A fényképeket év végéig várják, ennek megfelelően szinte minden évszakot felölelő felvételek születhetnek, ezzel is változatosabbá válik a legjobb alkotásokból összeállított majdani kiállítás. A fotókat a Csemadok januári évzáróján Svitek György, a helyi Művészeti Alapiskola igazgatója értékeli. A felvételeket elektronikus formában várják az ogyallacsemadok@gmail.com elektronikus címre, de fel lehet tölteni azokat az alapszervezet Facebook-oldalára is.
A szervezők arra kérik az alkotókat, ne árulják el, hol készültek a felvételek, szeretnék, ha azt a hozzászólók találnák ki. A legaktívabb hozzászólókat, csakúgy, mint a legjobb fotókat beküldőket, megjutalmazzák. A képek kinyomtatását a szervezők vállalják.
DELTA

Szólj hozzá!