Oktatás 2023. 02. 07.

Tárt kapukkal vár a Selye János Egyetem Nyílt Napja

Ha február 14-e, akkor ismét nyílt nap a Selye János Egyetemen! Az idei éven újra jelenléti formában várnak minden érdeklődőt a Vár utcai konferencia-központba.

Továbbtanulás előtt állsz? Itt a remek lehetőség, hogy egy helyen szerezz
be minden fontos információt.

Egy nap, amikor betekintést nyerhetsz a Selye János Egyetem pezsgő életébe.

Személyesen találkozhatsz a jelenlegi hallgatókkal és oktatókkal. Megismerkedhetsz a kínált képzésekkel, részt vehetsz a különböző előadásokon és programokon. Az egyetem képviselőitől megtudhatod mindazt, amit a továbbtanulásról és az egyetemi létről tudni szeretnél.

Milyen programok várnak rád a nyílt napon?

A rektori köszöntőt követően a karok bemutatkozó előadásai következnek, majd a standoknál érdekes kísérletek, bemutatók, játékok mellett lehetőség lesz bővebben információt szerezni az adott képzésekről.

Kísérőprogramként részletesen bemutatják az elektronikus jelentkezés folyamatát, és megválaszolják a felmerülő kérdéseket. Ha a külföldi részképzések érdekelnek, a nemzetközi kapcsolatok csapata osztja meg veled a mobilitási programokról a legfőbb tudnivalókat. A hallgatói önkormányzat képviselői ízelítőt adnak az egyetemi életből, elmondják mindazt, amit a hallgatói létről érdemes tudni. Zárásként pedig – szükség esetén – az igazolások kiosztására is sor kerül.

Idén új, meglepetésstandokkal is készülnek a szervezők a jelenlévők számára, ezáltal is színesebbé téve a nyílt napi forgatagot.

Nyílt nap 2023 banner
http://felveteli.ujs.sk

Tanulj a nappali tagozaton induló ingyenes képzések valamelyikén:

  • alkalmazott informatikát,
  • vállalati gazdaságtant és menedzsmentet,
  • vidékfejlesztést,
  • óvodapedagógiát és köznevelést,
  • missziológia, diakónia és szociális gondoskodást,
  • osztatlan ötéves képzésben református teológiát,
  • vagy akár a szabadon párosítható tanári szakok közül az informatika, matematika, kémia, biológia, történelem, kateketika, illetve angol, német, szlovák, valamint magyar nyelv és irodalom valamelyikét.

A nyílt nap keretén belül lehetőség nyílik megtekinteni a karok épületeit, a kollégiumot, a könyvtárat, a sportközpontot, valamint a Selye János életét és munkásságát bemutató kiállítást is.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és látogass el a Selye János Egyetem Nyílt Napjára 2023. február 14-én! Fedezd fel a komáromi egyetem kínálta lehetőségeket, és

kerülj egy lépéssel közelebb a jövődhöz!

Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. Jól jársz, ha ide jársz! A jelentkezéssel kapcsolatos információk a felveteli.ujs.sk oldalon érhetők el.