Mix 2015. 10. 14.

Társ a dzsungelbe

Munkába menne vagy szórakozni? Az új Mazda CX-3 biztonságban átvezeti a városi dzsungelen.

A biztonságos közlekedés már régen volt ilyen stílusos! A Real-K Komárom társaság, mely a sofőrök lecserélhetetlen társa már 1997-től, ügyfeleinek az új, Skyactive technológiával ellátott Mazda CX-3-ast kínálja. Most tetejében öt évre meghosszabbított garanciával!

Legyen aktív, legyen egyedi, megdöbbentő! A Mazda autógyár a Mazda CX-3-al egy kompakt crossovert hoz a szlovákiai piacra. Ez a modell egyesíti a különleges, a stílusos és szenvedélyesen hangzatos KODO dizájnt a Mazda gyakorlatias oldalával. Az elképesztő KODO dizájn magába foglalja a mozgás lelkét, jelképezi a Mazda tipikus erejét, gyorsaságát és tartósságát.

A Mazda autógyár technológiáért felelős kreatív csapatának sikerült az egyedi Skyactive technológiát úgy kialakítania, hogy a nulláról kezdtek. Csak egy ceruza és egy papírlap. Ennek köszönhetően is sikerült végül elérni a legmagasabb tömörítési arányt a világon, új sebváltókat rajzoltak és könnyű vázat hoztak össze, aminek köszönhetően a Mazda 3-as modellek amennyire csak lehet takarékosak, ám mégis izgalmas és magával ragadó vezetési élményt biztosítanak.

Az új CX-3 az utasait az innovatív MZD Connect biztonsági jellemzők által is megszólítja, mely helyett a hét hüvelykes képernyő beszél. Elérhetők a zenék, a hands-free telefonálás, a navigáció és a szociális hálók is, elég eltekerni a HMI irányítót.

A biztonságról a hagyományos biztonsági elemek gondoskodnak, valamint az intelligens i-ACTIVSENSE technológia, mely a beépített kamarák, a radar és lézer segítségével óvja az autót minden irányból. Soha többé nem kell holt térrel számolnia!

Szólj hozzá!