Mix 2014. 06. 16.

Dinamikus és gazdaságos az új Mazda 3!

A komáromi REAL-K társaság 2001-től foglalkozik gépjárművek kereskedelmével. Komáromban az Érsekújvári úton található szalonjukban jelenleg Seat és Mazda márkájú autókat árulnak. Márkaszervizükben Seat, Mazda és Volkswagen típusú gépkocsikat fogadnak.

mazda3-3

A Mazda ma gépkocsijainak egy teljesen új generációját gyártja. Aktuális kínálatában nagyon sikeresek a SUV típusú Mazda CX-5 és az elegáns Mazda 6 limuzinok. A SUV Mazda CX-5-ből legkeresettebb az automata sebességváltóval felszerelt összkerékmeghajtású változat. A Mazda 2 és Mazda 5 autók is jó pozíciót vívtak ki maguknak a vásárlók körében.

A legújabb modell a Mazda 3, az utóbbi idők legnépszerűbb személygépkocsija a márka kínálatában. 2013 novemberétől forgalmazzák hatchback és sedan kivitelben. Kapható 1,5 literes benzinmotoros 100 lóerős modell és 2.0 literes 120 lovas benzinmotorral felszerelt típus is.

mazda3-5
A legújabb modell a Mazda 3, az utóbbi idők legnépszerűbb személygépkocsija a márka kínálatában

A Mazda 3 hatchback és sedan modelljeit ugyanolyan árban kínálják. A kocsi elejében a legújabb Skyactiv atmoszférikus benzines, valamint turbódieseles motorokat, hatfokozatú kézi-, és automata sebességváltókat is megtalálhatjuk. A forradalmian új motortechnika kiváló dinamikát és alacsony fogyasztást biztosít a Mazda 3-nak. Az l,5 l-es is 10,8 mp alatt gyorsul 0-100 km/h-ra, míg az erősebb kétliteres ugyanezt 9 mp alatt teljesíti. Fogyasztásuk mindkét esetben nagyon kedvező, átlagban egyformán 5,1 l/100 km-re.
A gazdag felszereltség és a színválaszték a Mazdánál már megszokottan magas színvonalú. Öt felszereltségi szint van a kínálatban. Az alapmodell is már tartalmazza a 16´´ kerekeket, klimatizációt, négy elektromos ablakot, ABS-t, ESP-t, fedélzeti számítógépet, multifunkciós kormányt. A második szintben a kínálat már majdnem teljes, amire az autósnak szüksége lehet: 16´´ könnyűfém keréktárcsák, ködlámpa, tempomat, navigáció, automata kétzónás klimatizáció.

mazda3-6
Az alapmodell is már tartalmazza a 16´´ kerekeket, klimatizációt, négy elektromos ablakot, ABS-t, ESP-t, fedélzeti számítógépet, multifunkciós kormányt.

Nagyon előnyös fizetési feltételeket nyújtanak hitelre való vásárlás esetén is. Ez lehet klasszikus havi finanszírozás, de van mód kettő, három, négy vagy akár öt részletre évi egyszeri befizetéssel is finanszírozni a MAZDA 3 gépkocsikat.

Az autószalon mellett levő márkaszervizükben komplex szerviz szolgáltatásokat nyújtanak nem csak az itt vásárolt gépkocsikra, de minden Seat, Mazda és VW típusokra is. A garanciális ellenőrzéseket, szervizmunkákat és mindennemű javításokat előre megegyezett időpontban és a legrövidebb idő alatt elvégzik. Az autókkal kapcsolatos biztosítások, káresemények rendezése természetesen helyben intézhető.

A Mazda 3 a dinamizmus és gazdaságosság tökéletes harmóniájának köszönhetően kivételes vezetési élményben részesíti az autóvezetőket. Az elragadó külső mellett a forradalmi technológia, valamint a gazdag biztonsági felszereltség garantálják a kocsi maradéktalan menettulajdonságait. Az új Mazda 3 kész bárki számára álmai autójává válni akár már 13 990 euróért. Viszont azok se csüggedjenek, akik nem engedhetik meg maguknak ezt a gyönyörű gépkocsit, mert ők megnyerhetik! Elég, ha részt vesznek a társaság nyereményjátékában.

A REAL-K társaság idén már tizennegyedik alkalommal hirdette meg vásárlói nyereményjátékát. Havonta értékes díjakat sorsolnak ki azok köréből, akik a REAL-K benzinkútjainál tankolnak legalább 20 € értékben, és a kitöltött nyereményszelvényt bedobják a kihelyezett urnába. Év végén, december 31-én 14,00 órakor következik a játék fődíjának kisorsolása az Érsekújvári úton levő REAL-K autószalonban. Az idei fődíj egy gazdag felszereltségű vadonatúj Mazda 3 sedan gépkocsi. Bővebb információt a nyereményjátékról a www.real-k.sk oldalon talál. Tehát elég ha a szerencse Önre mosolyog, és év végén egy gyönyörű MAZDA 3 gépkocsi boldog tulajdonosává válhat!!

mazda3
Az idei vásárlói nyereményjáték fődíja egy gazdag felszereltségű vadonatúj Mazda 3 sedan gépkocsi.

Ha pedig folyamatosan friss információkat szeretne kapni a társaság által forgalmazott gépkocsikról, lájkolja a társaság facebook oldalát.

Autószalonjukban és benzinkútjaikon mindenkit sok szeretettel vár a REAL-K Kft.

Logo-REAL-K-black

REAL – K, s.r.o., Novozámocká cesta 3946, Komárno
email: predaj@real-k.sk, servis@real-k.sk
tel.: 035 7777 452

mazda3-2

Szólj hozzá!