Mix 2017. 12. 05.

Több céghez is betörtek a Komáromi járásban

A Komáromi járásban megszaporodtak a betörések száma, ezért a Járási Rendőrparancsnokság a lakosság együttműködését kéri értékeik védelmének érdekében.

Dušan Dragúň, a járási parancsnokság elnöke arról informálta a TASR-t, hogy az utóbbi időben megnövekedett azon lopások száma, mely során különböző cégek üzlethelyiségébe törtek be, főleg az éjszakai órákban.

A rendőrség az egész Komáromi járásban több olyan esetet is jegyzett, mely során az elkövetők véletlenszerűen vagy akár célzottan választottak ki egyes cégek üzlethelyét, amelyekbe betörtek. „A betörések legfőbb célja a készpénz, illetve az étkezési utalványok eltulajdonítása volt. Éppen ezért, kérnénk a különböző cégeknél, vállalatoknál dolgozókat és közalkalmazottakat, hogy fokozott figyelemmel felügyeljék környezetüket. Amennyiben pedig valami szokatlannal, gyanússal találkoznának, kérjük jelentsék a 158-as számon– mondta Dragúň.

A járási rendőrség kéri a Komáromi járás valamennyi vezetőjét és az alkalmazottakat, hogy amennyiben lehetséges, ne hagyjanak készpénzt, étkezési utalványt és egyéb értékeket az üzlethelyiségben.

(tasr)