Mix 2016. 02. 18.

Top 5 hévízi wellness kezelés, amit télen ki kell próbálnia!

Kinyomoztuk melyek a legnépszerűbb wellness kezelések Hévízen, a világ legnagyobb termáltavának városában. Ha a városban jár, ezeket semmiképpen se hagyja ki!

  1. Masszázs, ahogy csak tetszik! A változatos kényeztető kezelések közül talán a masszázs az, amely nem csak a relaxálást segíti, hanem emellett komoly gyógyászati hatással is bír. Előtte érdemes a tó vizében ellazítani az izmokat, így még hatékonyabb lesz a kezelés. Mindenképpen érdemes kipróbálni a lávaköves vagy az orosz-tibeti mézes masszázst.

    2. Szauna: szeánsszal vagy anélkül. Már az ókoriak is ismerték, sőt azték és maja indiánok is használták. De mégis a finnek fejlesztették tökélyre. Mára számos formája elterjedt: alacsonyabb, magasabb hőmérsékletre fűtött, fával tüzelt vagy elektromos, infra változatban. Egyre népszerűbbek szaunaszeánszok is, amelyek során szaunamester zenével és illóolajokkal segíti az ellazulást.

    3. Kádfürdő, testnek és léleknek
    . Legyen az Kleopátra fürdő tejjel és mézzel, vagy éppen vörösboros a lényeg, hogy a kezelés során használt hatóanyagok a bőrön keresztül felszívódva kifejtik jótékony hatásukat.4. Kéz és lábápolás másképpen. Szinte mindennapi teendő, hogy kezünkre és lábunkra odafigyeljünk, és ápoljuk. Egy hévízi wellness hétvége során azonban érdemes beiktatni ebből is egy-egy alkalmat. Hiszen ilyenkor a szakemberek segítségével, akik speciális eszközökkel és anyagokkal (pl. paraffin) dolgoznak, lehet igazán szép az eredmény.

    5. Fiatalító kezelések végtelen sora. Akár bio kozmetikumokkal végzett kezelésekre, krioszaunára vagy szépítő és vitalizáló arc és dekoltázskezelésre esik a választás, bizonyosan jó kezekbe kerül. Emellett segítséget kaphat az étkezési szokások megváltoztatásához és az életmódváltáshoz is.

Még több információ a wellness kezelésekről itt: www.heviz.hu

Válasszon kedvezményes szállást 3+1 akciónk keretében február 28-ig!

Ajánlatkérés és foglalás itt!

Szólj hozzá!