Város 2012. 09. 05.

Turistacsalogató látványosságok Komáromban

Padlót fogsz, ha netán kicsit leülnél, megpihennél valamelyik „parkban” Jókai városában.

Megvan a konstrukció, de nincs ülőke, vagy szétfújva festékkel, leköpködve, azaz nyáltengerben úszva, s körítés gyanánt: gyanús alakok nézegetnek a háttérből. Van, aki aláfestésként a péniszét markolássza.

A víztorony térségében a nyári időszak alatt is zajlott az élet. Szomorú, hogy csövesek feküdtek a padon, és morzsolták a csucsót, de rengeteg „brazil légiós” is állandó jelleggel ott táborozott. Fényes nappal ürítették ki a fáradtolajat a „díszfák” alá, pénzt kértek-követeltek, sőt egy bőrkabátos egyén a fiatal csajok után futkosott és bőszen markolászta az alfelüket. Még szerencse, hogy én tökösebb vagyok, és nekem nem kellett elviselni az ilyen attrocitásokat.

illusztrációs felvétel

Nem tudom, tett-e valaki feljelentést, de nem hinném. Azt sem tudom, hogyha ez történik nappal, mi lehet ott az éj leple alatt? S vajon, ki, avagy kik verhetik szét a padokat, csúfíthatják el a környezetét olyanná, hogy undorodj az egésztől?

Turistacsalogató látványosságok. Lassan kezdődik a Borkorzó, a Kút Feszt, s ha majd az Othellót degusztáltad barátom, barátném, és pihenésre vágysz, vagy ha szeretnéd, hogy megfogják a seggedet, pihenj meg a park(ok)ban. Minden igényt kielégítenek a spílerek…

(szöveg: ha, videó: kb)

Szólj hozzá!