Kultúra 2020. 10. 30.

Új klippel jelentkezik José, a komáromi rapper

Új videoklippel jelentkezik november 1-jén, vasárnap este 19 órakor a Youtube-on, a José csatornán és az atempo.sk zenei portálon José, a feltörekvő felvidéki rapper. A Gyere haza című dal a hazaszeretetről szól, a külföldön élő, vagy dolgozó magyarokat szólítja meg azzal, hogy fedezzék fel szülőföldjük értékeit, szépségeit, illetve az itthon maradt barátokat.

Az immáron Karván élő komáromi rapper, saját elmondása szerint úgy érezte, hogy a Lesz még nyár után kell még olyan dal, amely valami módon összefüggésben van a magyar nemzeti öntudattal, az összetartozással és a hazaszeretettel.

A Gyere haza című dalban az elektromos gitáré a főszerep, zeneileg nyolcvan százalékban Mohácsi Csaba gitáros keze munkáját dicséri. A videoklipet a Medusa Pictures készítette. Sipos Géza volt a rendező és az operatőr, ahogy José eddigi videoklipjei esetében is. A Kovácspataki-hegység, a Burda hegy csúcsa, egy karvai szőlőskert voltak a fő helyszínek, de a videóklipben a José Live zenekar is feltűnik a komáromi RÉV-ben.

(báj)