Sport 2018. 08. 13.

Újabb 3 pont a zsákban! Tovább menetel a KFC

Tovább folytatja menetelését a szlovák másodosztályban a komáromi KFC. A csapat ezúttal az FK Dubnica nad Váhom csapata ellen aratott győzelmet, idegenben. 

A komáromi csapat repülőrajtot vett, hiszen már a 2.percben megszerezte vezetést ellenfele pályáján, Zemko gólja révén. Sokáig azonban nem örülhettek az előnynek, hiszen a hazaiak már a 6.percben ki tudtak egyenlíteni egy 16-oson kívülről megeresztett lövés után. Ezt követően, habár az első félidő hátralévő részében többnyire a hazaiak veszélyeztettek, a félidő lefújása előtti percekben mégis ismét Komárom tudott előnyhöz jutni. Egy szép összjáték után Domonkos Kristófhoz került a labda a büntetőterületen belül, aki az átvétel után a hálóba juttatta a labdát.

Az 59.percben pedig sikerült növelnie is előnyét a KFC-nek: Kollár került szemtől szembe a kapussal, és ha már ott volt, egy okos megoldással gólt szerzett.

A hazaiak azonban ezt követően sem adták fel, több veszélyes helyzetük is adódott, de egyiket sem tudták gólra váltani.

FK Dubnica nad Váhom – KFC Komárno 1:3 (1:2)
– szlovák másodosztály 4.forduló – 
gsz.: Jakúbek 6′ ill. Zemko 2′, Domonkos 44′, Kollár 59′

A mérkőzés videó összefoglalója:

A KFC következő mérkőzését augusztus 18-án játssza. A csapat hazai pályán fogadja majd az MFK Dukla Banská Bystrica együttesét.