Turizmus Dél-komárom 2023. 10. 06.

Vidéki kalandra vár a dél-komáromi Tourinform!

Egészen különleges túrát szervez jövő hét végére a dél-komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft-hez tartozó Tourinform Iroda. Ezúttal lovaskocsira pattanhatunk, és irány a határ! A túrára október 15-én, vasárnap kerül sor.

-A Pajta-Tanya Túra során a résztvevők kipróbálhatják ügyességüket egy vidám parasztolimpián, ahol hagyományos vidéki játékokban mérhetik össze tudásukat a többiekkel. Majd huszárruhát ölthetnek, és máris készülhet az emlékfotó. A későbbiekben közös főzésre kerül sor, huszárnyárs készül ebédre.

A Kemencés Házban tartandó túra alkalmával a résztvevők a legkülönfélébb háziállatokkal is megismerkedhetnek, bepillantást nyernek egy tanya hétköznapjaiba, szamarat, pónit, lovat simogathatnak, vagy épp csak megcsodálhatják a helyben tegyésztett fácánok gyönyörű tollazatát. A napot egy hosszú lovaskocsikázással zárjuk, ahol a szépséges vidéki tájat és a nyugalmat élvezhetik egy romantikus körúton.

Ez a nap a jókedvről, az ízekről, a paraszti kultúráról, hagyományainkról és a természet közelségéről szól – mondta Proczeller Tamás, a Toruinfrom iroda vezetője.Tovább dél- és észak-komáromi tematikus turisztikai túrákat az iranykomarom.hu oldalon találsz!

Kapcsolódó hír, mint, ahogy arról korábban sziakomarom.hu is beszámolt, hogy a Magyar Marketing Szövetség ez évben is kiírta az Év honlapja pályázatot. A versenyre közel 100 pályamunka között az iranykomarom.hu is nevezett! Jelenleg Komárom áll az élen! Szavazzunk, hogy a minénk legyen a dicsőség! Voksolni november 20-ig lehet ITT!