Kultúra 2023. 01. 13.

Zenés beszélgetés Kristóf Réka operaénekessel

2023. január 17-én (kedd) 18:00 órától zenés beszélgetésre kerül sor Kristóf Réka operaénekesnővel a Szinnyei József könyvtárban.

„Zenés beszélgetés-sorozatunk legelső vendége ki lehetne más, mint Kristóf Réka operaénekes – olvashatjuk az esemény FB-oldalán. – A Virtuózok komolyzenei tehetségkutató versenysorozat 3. évadának fődíjasa, illetve a legutóbbi Harmónia-díj büszke tulajdonosa Komáromban nem szorul különösebb bemutatásra, viszont egy kifejezetten zenei jellegű, zenehallgatással is egybekötött beszélgetéssel úgy gondoljuk, tudunk újat mutatni a publikumnak.

A hozzá fűződő történetekkel, anekdotákkal együtt hallhatjuk majd azokat a dalokat, zeneszámokat is, amelyek mérföldkőnek/fordulópontnak számítottak Réka életében, vagy meghatározóak voltak pályafutásában. A felvételeket a nemrég újranyitott zenei osztály frissen vásárolt hifi-berendezésének köszönhetően csúcsminőségben hallhatják majd!Az esemény látogatóinak felajánlásait, vagy tetszés szerinti adományát jótékony célra ajánljuk fel.Szeretettel várjuk Önöket!”