Kultúra 2018. 01. 11.

A Városi Művelődési Központ februári programkínálata

A komáromi VMK (Városi Művelődési Központ) februárban is újabb izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. 

A VMK szervezésében elsőként a 10 hónapon át tartó Kedvenceid másképp rendezvénysorozat következő felvonása kerül majd megszervezésre február elsején. A decemberi Szűcsinger, a január 13-án megrendezendő Ladánybene 27 „Csendes-ülős-elbeszélős” koncertje után februárban a Quimby frontembere, Kiss Tibor látogat el városunkba Vastag Gáborral. Produkciójuk az „Aranyakkord” nevet viseli majd. Az eseményre a Tiszti Pavilonban kerül sor, a belépőjegyek ára diákok számára 3 €, míg a felnőttjegy 5 €. 

Február második hétvégéjén, 10-én 19 órai kezdettel kerül sor a Zalatnay és a Reflex jubileumi nagykoncertre. Zalatnay Saroltán és a zenekaron kívül Koós János is ellátogat Komáromba, aki az est vendége lesz. A belépőjegy ára 20 €.

Február 22-én egy szlovák nyelvű színházi darab is bemutatásra kerül a Városi Művelődési Központban, Gyógyíthatatlan címmel. Az előadás során fellép Culka Ottó, Krajčiová Helena, Kassai Csongor, Barilíková Lenka és Mikulčík Kamil. Az eseményre szóló jegyek ára 17 €.

A VMK februári programjait Kepes András estje zárja. Az újságíróként, televíziós műsorkészítőként és egyetemi tanárként is ismert író február 23-án látogat városunkba Világkép címet viselő estjével, melynek alcíme: „A boldog hülye és az okos depressziós”. A belépőjegy ára 9 €.