Kultúra 2018. 03. 15.

Az Ivan & The Parazol-lal folytatódik a Kedvenceid Másképp

Újabb felvonásához érkezett a 10 estés Kedvenceid Másképp rendezvénysorozat. Március 28-án az Ivan & The Parazol zenekar érkezik Komáromba. 

A Kedvenceid másképp rendezvénysorozat során közkedvelt magyarországi zenészek és előadók látogatnak el városunkba, s mutatják meg egy teljesen új, eddig kevésbé ismert oldalukat.

A rendezvények keretén belül összesen 10 est kerül megszervezésre, melyek egytől egyig a Tiszti pavilon dísztermében kapnak helyet. A 10 est közül három már megrendezésre került. Az első est fellépői a Heaven Street Sevenből és a Budapest Bárból is ismert Szűcs Krisztián, valamint a kortárs költő, Szálinger Balázs voltak. Közös produkciójuk a Szűcsinger nevet kapta, amely keretén belül irodalommal és zenével egyaránt találkozhattunk. A rendezvénysorozat második estjének fellépői a Ladánybene 27 zenészei voltak, míg harmadik alkalommal Vastag Gábor, valamint a Quimby zenekar frontembere, Kiss Tibor látogatott el városunkba.

Március végén pedig a rendezvény újabb felvonásaként az Ivan & The Parazol ad koncertet a Tiszti Pavilon dísztermében. A budapesti rockegyüttes 2010-ben alakult meg, stílusukban pedig a 60-as és 70-es évek zenei irányzatait vegyítik a kortárs stílusjegyekkel. Dalszövegeiket legnagyobb részben angol nyelven írják.

Belépőjegyek ára diákok számára 3 €, míg a felnőttjegy 5 €, amelyeket a VMK-ban, illetve a helyszínen lehet majd megvásárolni.