Mix 2019. 04. 30.

Ahogy csökkent Jarmila testsúlya, önbizalma úgy lett egyre nagyobb

Étkezési tanácsadójának segítségével a kezdeti bizonytalanságot legyőzte, a 22 kg-os célkitűzést pedig további 5 leadott kilóval túlszárnyalta Burianová Jarmila. 

Miben volt más Jarmila története a többiekétől?

A története attól volt különleges, hogy Jarmila egyáltalán nem hitt abban, hogy tudna fogyni. Miután több különböző módszert is kipróbált és egyik sem vált be neki, nagyon könnyen feladta. A Naturhouse módszerével szemben szintén nagyon szkeptikus volt. Az első hét után azonban saját bőrén tapasztalta, hogy a Naturhouse módszere működik!

Mennyire volt elégedett ügyfele átalakulásával?

Nagyon elégedett voltam. Ahogy folyamatosan szabadult meg a kilóktól, úgy lett hétről hétre egyre magabiztosabb. Az életmódváltás rengeteget használt neki. A fogyás végeztével pedig valósággal ragyogott.

Mit gondol, mi a Naturhouse sikerének titka?

A legfontosabb, hogy ügyfeleink állandó segítséget kapnak. Ha bármi probléma üti fel fejét, az állandó konzultációk során az ügyféllel közösen találunk rá megoldást, ezért nincs rá okuk, hogy feladják. Rengetegen vannak, akik úgy jönnek hozzánk, hogy azt hiszik, egészségesen táplálkoznak és mégsem fogynak.  Mi azonban pontosan felvilágosítjuk őket arról, hogy mit ehetnek és mit nem. Az étrendet folyamatosan alakítjuk, így változatosan étkezhetnek és nem kell félni az egyhangúságtól. Emellett exkluzív étrendkiegészítőket is ajánlunk ügyfeleinknek, melyek az egészséges fogyást segítik. A Naturhouse módszerében a legfontosabb azonban a stabilizációs és a megtartási fázis, mely során megakadályozzuk a jojó effektus létrejöttét.

Mit tanácsolt az „utolsó kilók“ leadásával kapcsolatban, melyről mindannyian tudjuk, hogy a legnehezebbek? 

Jarmila végig szépen fogyott, éppen ezért döntött úgy, hogy nem áll meg -22 kilónál és további 5-öt még le akar adni. Azóta havi ellenőrzésre jár, aminek köszönhetően állandó felügyelete van testsúlya felett.

Mit tanácsolna azoknak a nőknek vagy férfiaknak, akik ügyfeléhez hasonlóan bizonytalanok életmódjuk változtatásában?

Elsősorban az ingyenes konzultációt tudom ajánlani mindenkinek, melynek keretén belül részletesen megismerkedhetnek a módszerrel, valamint azzal, hogy hogyan érezhetik magukat fittebbnek és jobban. Rendszerességgel és az étrend betartásával elérhető és megtartható a megálmodott testsúly.