Mix 2019. 05. 24.

Anita motiváltan érkezett a Naturhouse-ba és egy célja volt: fogyni

Anita elkötelezett volt a változás iránt. Már a kezdetektől motiváltan látogatta a komáromi NATURHOUSE központot, hiszen csak a cél lebegett szeme előtt. Mostanra már 15 leadott kg-mal büszkélkedhet, melytől 6 hónap alatt sikerült megszabadulnia. Ezzel együtt tért vissza önbizalma és fizikai ereje.

Elmondaná, hogy mi vezette el a NATURHOUSE étkezési tanácsadó központba?

A NATURHOUSE-t elsősorban azért választottam, mert szakértők segítségével akartam fogyni, valamint változtatni életstílusomon és étkezési szokásaimon. Mostanra mindezt sikerült elérnem, amiért nagyon hálás és boldog vagyok.

Emlékszik, hogy zajlott az első konzultációja? Mi történt akkor?

Igen, emlékszem. Amikor először álltam mérlegre, valósággal elszörnyedtem. Tudtam, hogy azonnal fel kell vennem a harcot. Átvettük az étkezési szokásaimat, majd a tanácsadó elmondta, hogy étkezzem helyesen, hozzájutva az összes szükséges tápanyaghoz.

A módszer elengedhetetlen részét képezi a NATURHOUSE termékek használata és fogyasztása. Hogy segítettek ezek a termékek Önnek a fogyásban és melyik tetszett a legjobban?

A NATURHOUSE termékei felgyorsították a fogyást, minden eltelt héttel egyre könnyebbnek éreztem magam. Több terméket használtam, ezért több olyan is volt, amit kedveltem.

Ha visszatekint az elmúlt hónapokra, hogy érzi, nehéz volt a fogyás?

Igen, a kezdet mindig nehéz, de minden héten saját magamat is le tudtam győzni. Soha sem szabad feladni!

A komáromi NATURHOUSE azt tanácsolja, hogy ne várjuk meg, míg a súlyfelesleg egészségügyi problémákat okoz és lelassul a metabolizmus. Bátran vegyék igénybe az ingyenes mérést és konzultációt, mely során rengeteg dolgot megtudhatnak egészségügyi állapotukról.