Mix 2019. 03. 26.

Heni fél év alatt 26 kg-ot fogyott a Naturhouse központtal

Henit barátnője motiválta a fogyásra, miután ő a Naturhouse módszerével szabadult meg súlyfeleslegétől. Ezen felbuzdulva szerette volna Heni is kipróbálni a módszert, 7 hónap alatt pedig sikerült közel 26 kg-ot leadnia. Azóta nemcsak jól érzi magát, de tele van energiával.  

Elmondaná nekünk, minek a hatására látogatott el a Naturhouse étkezési tanácsadó központba?

A barátnőm volt az, aki motivált. Ő a Naturhouse módszerével és segítségével fogyott le és a változás elképesztő volt. Azért vágtam bele, hogy meggyőződhessek róla, én is képes vagyok végigcsinálni.

Emlékszik, hogy zajlott az első konzultációja?

Egy szimpatikus és mosolygós táplálkozási tanácsadó hölgy fogadott, aki alaposan beavatott a Naturhouse titkaiba. Megmért egy speciális mérlegen, ami kimutatta a testemben lévő víz- és zsírfelesleget, majd elbeszélgettünk az étkezési szokásaimról. Egy személyre szabott, új étrendet állított fel nekem és elmondta, hogy étkezzek, valamint, hogy mire figyeljek. Ami a legjobban meglepett, hogy azt javasolta, étkezzek naponta ötször.

Elkezdte követni a Naturhouse módszerét. Önnek mi tetszett benne a legjobban?

Leginkább azt kedveltem, hogy az ételek széles kínálatából válogathattam. Csupa zöldség és gyümölcs, egészséges és könnyű ételek. Többet ettem, mint azelőtt, ennek ellenére viszont elkezdtem megszabadulni a kilóktól, ráadásul egyre több energiám is lett.

Mit jelentett Ön számára a heti konzultáció?

Örömöt….és újabb kihívást. A pozitív eredmények újabb motivációval töltöttek fel, hogy folytassam a megkezdett utat.

Ahhoz, hogy megszabaduljunk a felesleges kilóktól, elengedhetetlen, hogy változtassunk étkezési szokásainkon és étrendünkön. Önnek konkrétan min kellett alakítania?

Elsősorban kisebb adagokat ettem, ezzel szemben viszont többször étkeztem. Teljesen elhagytam az édességet, ami az étrend változtatása után már egyáltalán nem is hiányzott. Emellett figyeltem az olyan élelmiszerekre, melyeknek nagyobb kalóriatartalmuk van.

Ha visszatekint, hogy érzi, nehéz volt a fogyás?

Épp ellenkezőleg. Először féltem tőle, és bizonytalan voltam, hogy képes leszek-e rá. De betartottam az összes tanácsot, rendszeresen fogyasztottam az étrendkiegészítőket, így pedig mondhatni gyerekjáték volt az egész.

Hogy érzi most magát, 26 kg-mal könnyebben?

Szinte leírhatatlan a különbség. Érzem, hogy egészségesebb vagyok, tele energiával. Három számmal kisebb ruhákat hordok és azt kell mondanom, nagyon elégedett vagyok magammal.