Mix 2019. 06. 26.

Lenka: „Nagyszerűen és megfiatalodva érzem magam. Ráadásul az egészségügyi problémáim is eltűntek!“

A formagyárban dolgozó Szudár Ešek Lenka számára a fogyás a Naturhouse étkezési tanácsadó központban rendkívül könnyen és gyorsan ment. Anélkül, hogy éhségérzet gyötörte volna, összesen 21 kg-tól szabadult meg 5 hónap alatt, hasi kerületéből pedig 16 cm-t adott le. Habár a kezdetekkor attól tartott, nem lesz rá képes, végül kellemesen kellett csalódnia.

Lenka, el tudná mondani, hogy mi vezette el Önt a Naturhouse étkezési tanácsadó központba?

Különböző egészségügyi problémákkal küzdöttem, nem éreztem jól magam. Egyszerűen változásra volt szükségem. Az interneten futottam bele egy reklámba és nem haboztam: bejelentkeztem az első ingyenes konzultációmra. Pár hónappal később pedig bebizonyosodott, hogy ez volt a legjobb döntést, amit hozhattam.

Emlékszik az első konzultációjára? Mi történt akkor?

Kedvesen fogadtak, majd megismerkedtettek a Naturhouse módszerével és termékeivel. Elbeszélgettünk az étkezési tanácsadóval az egészségügyi problémáimról, majd lehetőséget kínált azok megoldására. Egy percig sem vártam tovább, azonnal belecsaptunk. Nagyon kellemesen meglepődtem, hogy már az első hét után sokkal jobban és könnyebbnek éreztem magam.

Elkezdte tehát követni a Naturhouse módszerét. Önnek mi tetszett benne a legjobban?

Mindenféle drasztikus diéta nélkül, nagyon szépen sikerült fogynom. Sőt, éhségérzet nélkül ehettem, mindig úgy éreztem, tele vagyok. A receptek pedig nemcsak, hogy egyszerűek, de finomak is voltak.

Milyen jelentőséggel bírtak Önnél a heti konzultációk?

Minden egyes mérlegelés során szembesültem a leadott kilókkal és centiméterekkel, és ez rendkívüli érzéssel töltött el. Folyamatos segítséget kaptam az étkezési tanácsadótól és vártam az újabb recepteket.

Ahhoz, hogy megszabaduljunk a felesleges kilóktól, szükséges változtatnunk étkezési szokásainkon és étrendünkön. Önnek mit takart ez a változás?

Ezt megelőzően egyáltalán nem étkeztem rendszeresen. Leginkább a szabályok felállításában és a rendszeres folyadékpótlás betartásában nyújtott segítséget. Továbbá némi sportolással is próbáltam segíteni a fogyást.

A módszer elengedhetetlen része a NATURHOUSE termékek fogyasztása. Hogy segítettek ezek a termékek Önnek és melyik ízlett a legjobban?

Sokat segítettek a termékek, mindig a legmegfelelőbbet ajánlották, főleg a kapszulákat. A legjobban talán az Infunat Relax tea ízlett. Nemcsak finom, de a felduzzadt lábaimon is segített, valamint teljesen megnyugtatta az irritált gyomromat. Nagyszerűen bevált a Fibrioki termék is, ami az édesség iránti vágyamat is elmulasztotta.

Ha visszaemlékszik, hogy érzi, nehéz volt a fogyás?

Az elején tartottam tőle, hogy nem fog sikerülni, de kellemesen csalódtam.

Hogy érzi magát most, 21 kg-mal könnyebben?

Nagyon jól és megfiatalodva érzem magam. Ráadásul az egészségügyi problémáim is elmúltak.

Kombinálta a fogyást a mozgással?

Kezdetben nem tornáztam, de ahogy elkezdtem megszabadulni a kilóktól, úgy vettem észre a testemen néhány változást is. Elhatároztam, hogy változtatok a hozzáállásomon és némi sporttevékenységet is társítottam a diétához.