Sport Dél-komárom 2024. 05. 07.

Aranyeső Dél-Komáromban!

Az SZPK csapatkapitánya, Pfneiszli Péter a mérkőzés előtt elmondta, hogy nagy reményekkel és motivációval vágtak neki az idei Országos Bajnokságnak, és céljuk az volt, hogy megőrizzék az első helyet a szezon végére. A sikeres szereplésnek köszönhetően már a mérkőzés előtt is felszabadult hangulat uralkodott a csapatban, amit a pályán is sikerült hozniuk!

Az SZPK (Szőnyi Palánkdöngetők Köre) néhány napja a Városi Sportcsarnokban fogadta az IBK Cartoon Heroes csapatát, és diadalmas győzelmet aratott!

Az magyarországi floorball bajnokságban címvédőként léptek pályára a dél-komáromiak, és már a rájátszás során is kiváló teljesítményt nyújtottak, mind az öt mérkőzésüket megnyerve.

Az SZPK kezdettől fogva dominált az összecsapáson, és már az első harmadban komoly előnyre tett szert a fővárosi ellenfelével szemben. A találkozó végére magabiztos, 15:8-as győzelmet arattak!

Az SZPK remek játékot mutatott be, és végül megérdemelten ünnepelhettek a dél-komáromi szurkolók. A díjakat a város polgármestere, dr. Molnár Attila és Kiss László, a Magyar Floorball Szakszövetség elnöke adta át az örömteli pillanatban.

A bajnoki cím után az SZPK nem pihen, hiszen május 3-án a csapat részt vesz a Magyar Kupa Final Four elődöntőjében, ahol egy újabb győzelem révén akár döntőbe is juthatnak.