Régió 2015. 05. 11.

Balogh Viktória lett a legszebb felvidéki lány

Megválasztották Felvidék Szépét: a legszebb hölgy Balogh Viktória, az 1. udvarhölgy Barthalos Andrea, a 2. udvarhölgy pedig Szabó Bianka lett. A Miss Internet díját Steiger Nikoletta nyerte el. A Felvidék Szépe döntője május 10-én zajlott le az érsekújvári VMK-ban.

A győztes egy éven át viselheti a legszebbnek járó koronát, valamint elutazhat a felhőkarcolók, a luxus és a divat közel-keleti fővárosába, Dubajba.

A királynő, Balogh Viktória, Nagykaposról érkezett, a Kassai Műszaki Egyetem pénzügy szakos hallgatója. Tanulmányai befejezése után szeretne a szakmájában elhelyezkedni. Néhány éve részt vett a szlovákiai középiskolás lányok szépségversenyén, ahol elnyerte a Miss Internet címet. Mivel a Felvidék Szépe győztese részt vehet a magyarországi verseny döntőjében, jelenleg gőzerővel készül Magyarország Szépében való szereplésre.

A 1. udvarhölgy, Barthalos Andrea 19 éves, Lakszakállasról érkezett. A Selye János Egyetem hallgatója – néhány éve a Look magazin címlapján szerepelt. Hobbija az olvasás, komolyabban érdeklődik az éneklés és a színjátszás iránt.

A 2. udvarhölgy, Szabó Bianka, Ipolyszakállosról származik, 17 éves, kozmetikusnak tanul a gútai szakközépiskolában.  Steiger Nikoletta, aki az internetes szavazás győztese lett, csilizradványi, 19 éves, és a dunaszerdahelyi vendéglátóipari szakközépiskola tanulója.

A 12 gyönyörű döntős négy fordulóban kápráztatta el a zsűrit és a közönséget:  utcai szettben, koktélruhában, estélyiben és bikiniben is színpadra léptek. Az utcai viselet farmerjeit a Steberg biztosította, a koktélruhákat Petz-Molnár Lénárd  (Hate Me) tervezte, az estélyi ruhákat pedig a somorjai születésű, jelenleg Budapesten alkotó Kiss Kósa Annamária álmodta meg. A gálaestet Harsányi Levente konferálta, színvonalas műsort Gájer Bálint, Gyurcsík Tibi, Erica C. és Robby D. valamint Krámli Kinga biztosította.