Kultúra 2018. 07. 14.

Tanulj a közösségi média nagyágyúitól a Lake Up-on!

Az idei évben július 26-tól 28-ig megrendezésre kerülő Lake Up fesztivál minden kétséget kizáróan az egyik legváltozatosabb lesz a fesztivál életében. Az esti szórakozás mellett a nappali programok is tartogatnak jó pár különlegességet. Ezek közül az egyik legnagyobb durranás minden bizonnyal a közösségi médiában való boldogulást segítő előadás lesz.

Az idén immár 7. születésnapját ünneplő Lake Up fesztivál rögtön az első nap egy igazi ínyencséggel várja a közösségi média szerelmeseit. A Holt-Vág partjára látogat ugyanis a Facebookon 1,3 millió kedvelővel rendelkező Tibi atya, a több mint 280 ezer YouTube feliratkozót számláló Zsozéatya, valamint a Felvidék Szépe versenyről is ismert, feltörekvő Barthalos Andrea Instagram influencer.

Tibi atyát valószínűleg nem kell senkinek sem bemutatni, aki egy kicsit is jártas a közösségi média világában. A lecsúszott, alkoholista papként ismert Tibi atya posztjaiban olykor görbe tükröt mutat társadalmunknak, máskor pedig “csupán” szórakoztat. A Lake Up fesztiválon Tibi atya miséjének lehetünk majd szem- és fültanúi. Az előadást Tóth Máté, a Humbák Művek brand ügyvezetője tartja meg. 

Az alkohol szerelmese mellett egy másik “atya” is velünk lesz a Lake Up-on, aki nem más, mint Zsozéatya. Az egyik legnépszerűbb magyar videós sokaknak a YouTube-ról lehet leginkább ismerős. Habár a videójátékok továbbra is Zsozéatya felvételeinek központi témája, a népszerű videó blogger időről időre egyéb témákat is boncolgat csatornáján.  

Az Instagram világának praktikáiról a feltörekvő influencer, Barthalos Andrea beszél majd a fesztiválozóknak. A lakszakállasi lány 2015-ben felvidéki magyarként képviselte Szlovákiát a Miss Grand International versenyen. Neve pedig szinte összefonódik a Felvidék Szépe versennyel: 2015-ben az I. udvarhölgynek választották és azóta is a verseny egyik nagykövetének számít.

Mindhárom előadó a “Hogyan legyél sikeres a közösségi médiában?” című workshop részeként beszél majd egyéni sikereikről, hasznos tippekről és praktikákról a közösségi média világában.  

Mellettük a workshopon a komáromi székhelyű 22Media reklám- és digitális ügynökség is feltűnik majd, akik a cég hétköznapjaiba is beavatják a közönséget.

A workshopra szóló jegyek kedvezményesen megvásárolhatóak a fesztivál honlapján, a lakeup.sk/ticket oldalon.