Régió 2016. 02. 19.

Nagyszabású show keretén belül dől el, ki lesz a Királynő!

Közeledik a Felvidék Szépe szépségverseny döntője, amelyet február 27-én, Somorján a VMK-ban rendeznek meg, este 19.00 órai kezdettel. Jegyek még mindig kaphatók! 

A nagyszabású showműsort a Duna TV is feljátssza, a következő héten csütörtök és péntek este közvetítik majd a Duna TV és a Duna World-ön.

A lányok négy körben mutatkoznak majd be: utcai ruhában, fürdőruhában, estélyiben és népviseletben is színpadra lépnek. A zsűritagok között Rubint Réka és Balogh Viktória, a Felvidék Szépe 2015-ös győztese is megjelenik majd.

Ezen a linken megnézheted a gyönyörű, felvidéki magyar lányok fürdőruhás képeit! 

A verseny tagjai értékes ajándékokkal gazdagodnak majd, a királynő és udvarhölgyei pedig további rangos versenyeken vehetnek részt: a Miss Supranational Hungary-n, a Miss Face of Beauty International-en, Miss Grand International-en vagy a VI. Magyar Világtalálkozó Szépe versenyen. További érdekességeket megtudhatsz a Felvidék Szépe FB-oldaláról!

A showműsort elejétől végééig neves zenészekből álló zenekar fogja kísérni, akik mindannyian a Kőbányai Zenei Stúdió volt hallgatói. Az esten fellép majd Horváth-Skokan Tímea és Lelkes Renáta énekesnők (a 2015-ös Starfactory tehetségkutató verseny győztesei), valamint Derzsi Zsolt gitáros is. A korona átadásánál pedig egy különleges, kifejezetten erre az alkalomra írt dalt fog előadni Reny, Timi, Krncan Milan és Kovács Koppány.

A döntőre már elkapkodták az olcsóbb jegyeket, de ne búsulj, mert még mindig részese lehetsz a nagy eseménynek!

25 euró a támogatói jegy, 100 eurós jeggyel pedig részt vehettek a VIP fogadáson is!
A jegyeket a Somorjai VMK-ban lehet megvásárolni vagy pedig a SZABAD ÚJSÁG (+421 911 942 565) szerkesztőségében.
 plak