Kultúra 2018. 05. 31.

Bulizz két napig teljesen ingyen a Lake Up önkénteseként!

A Lake Up fesztivál önkénteseként most mindenki előtt nyitott a lehetőség, hogy csekély mennyiségű munkát két napnyi bulira cseréljen.

A július 26-tól 28-ig megrendezésre kerülő Lake Up fesztivál várja önkéntesei jelentkezését, akiket a fesztivál helyszíni lebonyolításában való szerepvállalásáért cserébe egy fesztiválbérlettel, valamint egy 10 € összegű, szabadon felhasználható bárkredittel jutalmaz majd.

Jelentkezni az alábbi módok egyikén lehet: 

  • e-mailben: westkn20@gmail.com -ra küldött levélben
  • Facebookon: a Lake Up Facebook oldalára küldött üzenetben

Bővebb információkért szintén a fenti elérhetőségek egyikét érdemes felkeresni.

Az idei évben immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő Lake Up fesztiválon a koncertek és a nappali szórakozás egyszerre lesz jelen. A 3 napos fesztiválon esténként a fellépők között köszönthetjük majd Kasza Tibit, a Bëlgat, Kis Grofót, Kállay Saunderst, Pápai Jocit, a Children of Distancet, az Animal Cannibalst, Yaminat, Zoltán Erikát, Geszti Pétert, valamint a szlovák Desmod zenekart, Kalit és DJ EKG-t is.

Napközben pedig többek között a hőlégballon, az ugrálóvár, Rubint Réka mozgásórája, Tibi atya előadása, a különböző sportprogramok és versenyek fogják szolgálni a fesztiválozók kikapcsolódását.  

Bővebb információk a programról a fesztivál honlapján, Facebook és Instagram oldalán.