PR 2022. 10. 26.

Exkluzív éttermi élmény elérhető áron

Új üzemeltető nyitotta újra a Kortina Étterem kapuit!

Ismered azt az érzést, amikor bemész egy helyre és mindent egyszerre akarsz? Az összes tételt megkóstolni, azonnal beugrani a wellnessbe, már holnap lagzit tartani. Örömmel jelenthetjük, mivel a Kortina Étterem újranyitotta kapuit, mindezt meg is teheted szépen sorban egymás után. 5 terem, akár 80 férőhelyes kapacitással, halkülönlegességek, borbár, férfiklub, élőzene. A Kortina új csapatának mindenre van egy ajánlata!

Az üzemeltetők vérbeli vendéglátósok. Ha valaki, ők ékes példái annak, hogyan kell mindenből felállni és a vendéglátás iránti szeretetet továbbra is megőrizni. A tulajdonos több mint 10 éve saját vállalkozásokban kamatoztatja főzőtudományát. Olykor azonban ha nem épp egy pandémia szól közbe, akkor egy tűzeset. “20 éve vagyok a szakmában, még ha a pokol is kijárt már nekünk. Három évet Pozsonyban töltöttem, kis- és nagy konyhákon egyaránt gyűjtve a szakmai tapasztalatokat.” A legutóbbi tragikus eset óta a csapat igyekezett a helyzetet menteni. Az embereiket áthozták az egykori, leégett mocsi vendéglőből, és közös erővel egy hónap alatt rendbe tették a kettes bástya helyiségeit kívül és belül.

A varázslatos helyszínbe lényegében csak új életet kellett lehelni, hiszen egy olyan vendéglátóipari egységről van szó, ahol tényleg egy helyen lehet egy tucat rendezvényt tartani.

  • A lenti étterem 30-40 fő befogadására alkalmas, így ideális családi akciók megrendezésére – elegáns körasztalokkal várják a keresztelők, a születésnapok, vagy akár a halotti torok szervezőit.
  • Ha épp osztálytalálkozóra csődítenétek össze a csapatot, vagy egy meghitt, elszeparált, üzleti tárgyalásra alkalmas helyszínt kerestek, mindkettőre kínálnak ideális opciót! A külön bejáratú részleg egyik felében exkluzív bőrfotelek várnak, melyek kényelmében a kandalló ropogása mellett már csak a kommunikációs stratégiátokkal kell megfelelően sziporkáznotok.
Kártyázzatok, iszogassatok, kapcsolódjatok ki kényelmesen a szivarozóban!

A szivarozónak nevezett terem akár egy férfiklub színterévé is avanzsálhat.

  • Ugyanitt a másik oldalon lefoglalhatjátok a borbárt egy előkelő borkóstoló rendezvényre is. A saját konyhával és borospincével ellátott helyiséget arra találták ki, hogy az ételek és italok tökéletes kombinálásával lehessen kísérletezni.
  • A konferenciaterem a maga 80 fős befogadóképességével pedig gyönyörű esküvői helyszín lehet. “Jövőre már van is egy foglalásunk. Szívesen látjuk a házasulandó párokat, hogy az álomesküvőjüket együtt valósíthassuk meg!”

Minden teremnél külön mosdók biztosítják azt, hogy az egyes társaságoknak ne kelljen keveredniük. A borbár és a konferenciaterem kivetítővel felszerelve akár céges rendezvényeknek, évzáróknak is tökéletes otthont biztosít! A közeljövőben

a hátsó udvarrészt is szeretnék használatba venni, így akár a szabadtéri tágasabb akciók is szóba jöhetnek.

A legkisebbekre is gondoltak – a gyerekmenü mellé játszótér is jár!

“Újult erővel, egy magasabb szintű kiszolgálással és nem mindennapi étlappal várjuk a vendégeket. A hétköznapokon ebédidőben menüvel örvendeztetjük meg azokat, akik szívesen fogyasztanának igényes menüsort a hét bármely napján, kedvező áron – kétféle desszerttel a végén az édesszájúaknak is kedveskedünk. A napi menü a gratis.sk/obedy oldalon is elérhető.”

Szálláslehetőség is elérhető.

Három igényes apartman is rendelkezésre áll, ahonnan a wellness részleg nyílik.

Wellness-részleg akár külső vendégek részére is.

“A jacuzzi és szauna használata 38 Euró óránként,

ha egy leheletnyi kikapcsolódásra vágynak a vendégek. A reggeliztetés pedig igény szerint a szállóvendégek számára természetesen megoldott.”

Saját őrzött, kamerarendszerrel ellátott parkoló védi a vendégek járműveit.

Hétvégente élő zenével várnak mindenkit,

aki egy jót szeretne vacsorázni. Ráadásul friss tengeri halakkal készülnek az ínyenceknek. “Budapestről hozzuk az árut, ezzel egy piaci rést szolgálunk ki a környéken – mindezt megfizethető áron.

Olykor olyan lazacot sikerül beszereznünk, ami két nappal korábban még a tengerben úszkált.

Olajos húsával rendkívüli ízélményt nyújt. A friss kagylót helyben pucolják meg, a rákot és az atlanti tőkehalat előttünk veszik ki a vízből. Jelenleg harcsapaprikást túrós rétessel, lazac tatárt és halászlevet is tudnak kóstolni nálunk. De nagy sikere van a krémes rizottónknak is, melyet mascarponeval készítünk.” Az alapanyagokat tekintve házias ízekkel, például házilag készült dzsemekkel próbálják elérni a kívánt hatást.

“Célunk, hogy ne riadjanak vissza az emberek egy exkluzív hely hangulatától.

Hogy bárki megengedhesse magának, hogy finomat egyen és esetenként fine dining-gal kényeztesse magát.

Nálunk a tányérnak van súlya,

és nem azért mert nehéz az étkészlet. Jó adagokat kínálunk, újragondolt kivitelben, színes díszítéssel adva látványos köntöst az ételeknek.”

Jelenleg 4 pincérrel és 2 szakáccsal dolgoznak együtt – természetesen a tulajdonosok kétkezi munkáját is beleértve. Ha Te is szívesen tartoznál Komárom egyetlen fine dining formában szervírozó éttermének csapatához, szakácsként ezt megteheted!

“Tapasztalt, fejlődni vágyó szakácsok jelentkezését szívesen fogadjuk.”

Vedd fel a kapcsolatot a Kortina Étterem munkatársaival – akár munkaerőként, akár vendégként! Egy kedélyes személyes találkozót követően biztosan sikerül az általatok elképzelt eseményt valamely részlegben megvalósítani. A Kortina az extra ízélmények mellé exkluzív bánásmódban részesítő vendéglátó – ez a legtöbb, mi számodra adható!

Facebook-elérhetőség: Kortina Restaurant

Telefonszám: 0919220966