Mix 2018. 02. 26.

Ezüstérmes lett Forró Noémi az idei Farsang Kupán

A hétvégén, február 24-én ismét megrendezésre került a Farsang Kupa elnevezésű rangos gasztronómiai bajnokság, melyről a komáromi Forró Noémi egy ezüstéremmel térhetett haza. 

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségen belül, a Tata és Környéke Regionális szervezet idén immáron 16. alkalommal rendezte meg a „Farsang Kupa”-t, Tatán. A gasztronómiai verseny már évek óta Magyarország rangos versenyei közé tartozik, hiszen a versenyzők egy része már különböző világversenyeken is dobogós sikerekkel gazdagodhattak. A megmérettetésen szakácsok, cukrászok, felszolgáló/pincérek és pékek egyaránt részt vettek, idén pedig egy cocktail versennyel egybekötve zajlott le az esemény.

A komáromi Praliné Cukrászda egyik tulajdonosa és cukrásza, a szintén komáromi Forró Noémi az idei évben is megmérettette magát a versenyen, ahol végül nagyszerű eredménnyel zárt, hiszen egy ezüstéremmel gazdagodott.

Noémi ezt megelőzően, két évvel ezelőtt már elhódította a Farsang Kupa gasztronómiai bajnokság aranyérmét, legjobb cukrász kategóriában.

(Fotók: Forró Noémi Facebook oldal)