Város 2018. 05. 24.

FIGYELEM! Útlezárások a hétvégén és a nyári hónapokban

Komárom hivatalos honlapján közzétett értesítésben hívja fel a városvezetés a lakosság figyelmét azokra az útlezárásokra, melyek a közeljövőben jelentősen érintik majd a forgalmat. Május 27-én a városunkban megrendezésre kerülő IV. Komálom Gyerkőcfesztivál ideje alatt kerül sor útlezárásra, míg június 1-től augusztus 1-ig a felnyitható hidat zárják majd le, ahogy korábban arról már beszámoltunk.  

„Komárom városa értesíti a Lakosságot, hogy 2018. május 27-én, vasárnap reggel 8:00 órától 20:00 óráig a „IV. Komálom Gyerkőcfesztivál” miatt a Várút és a Belső körút a gyermekparktól a parkolóig tartó része teljesen le lesz zárva a forgalom elől. A forgalom a Várúton át a Sport utca felé kerül visszaterelésre a Belső körútra.

Továbbá értesítjük önöket, hogy 2018. június 1-től 2018. augusztus 1-ig az I/64-es állami útnak a komáromi felnyitható hídon áthaladó része teljes lezárásra kerül a forgalom elől a híd felújítása okán. Az elkerülő útvonal az I/63-as állami úton (Megyercsi út, Pozsonyi út) és helyi utakon (Jedlik Á. u., Platán fasor) fog vezetni, mely időleges forgalmi jelzésekkel lesz kijelölve. A teher- és a 3,5 tonna összsúlyt meghaladó járművek az I/63-as úton kerülnek terelésre Nagymegyerig, ahol a medvei határátkelőn keresztül folytathatják útjukat Magyarországra. A Platán fasor és a Jedlik Ányos utca igénybevételével valósul meg az Arriva NZ r.t. és a KNYKK Zrt. által biztosított határ menti autóbusz közlekedés is. A biciklis- és gyalogosforgalom a  rekonstrukció teljes ideje alatt is biztosítva lesz a hídon keresztül is.”

(komarno.sk)