Mix 2024. 05. 27.

Gyereknap Gyulamajoron – Gyertek ti is!

Gyulamajor már nem először kel életre! Komárom külvárosi részén ugyanis az Ivanics és a Habardík család lendíti fel az életet ismét. Június 9-én gyereknapi banzájt tartanak a ….

Az első Mikulás-ünnepséget nem kevés segítséggel sikerült megrendezniük, ami egy nagy löketet adott ahhoz, hogy folytassák a dolgot. Május 1-én az első Majálist is sikeresen levezényelték. Nemcsak a falubeliek örvendeztek a programnak, de sokan jöttek el kikapcsolódni a város zajától.

A móka pedig nem áll meg! Június 9-én 11-kor kezdődik a banzáj:

  • ugrálóvárral, tűzoltó-bemutatóval, arcfestéssel,
  • jön a Pókember,
  • lesznek ismét gyermekjátékok Csintalan Zsuzsával, aki több évnyi tapasztalattal rendelkezik a kicsikkel való bánásmódban. Így volt – és most is lesz – zsákban ugrálás, kötélhúzás, horgászbot-készítés és a május elején csillogó szemekkel feldíszített májusfa is pompájában áll mai napig.
  • De nem marad ki a lufihajtogatás a bohóccal és a gyerekdiszkó az oroszlánnal sem.

„A bohócunk okleveleket is osztogatott. Majd a gyerekek közel végkimerülésig bevették az ugrálóvárat, míg a szülők kikapcsolhattak a finom frissítők mellett.” – újságolta Habardík Csilla a legutóbbi emlékeket.

Menü ezúttal: sült hekk, kolbász és hot dog.

A fantasztikus nap örömére tehát a folytatás biztos! Június 9-én sok szeretettel várják vissza újra a gyerekeket, sok programmal a gyermeknap alkalmából.

Képek: Dávid Habardík