Város 2022. 11. 28.

Hangulatos kézműves vásárra kerül sor a Tiszti pavilon dísztermében

Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Gardrobe outlet és kézműves vásár, a Tudatos Komáromért polgári társulás szervezésében. Ezúttal a város szívében, a Tiszti pavilon gyönyörű dísztermében várják az érdeklődőket december 3-án, 9:00 és 17:00 óra között.

A vásáron helyi kézművesek termékei közül válogathatunk, így karácsonyra sikerülhet beszerezni egy-két egyedi, minőségi ajándékot.

Gardrobe outlet és kézműves vásáron többek közt olyan helyi kézművesekkel találkozhatunk, mint a természetes kozmetikumokat készítő LuveNature, a kerámiával foglalkozó Stela S. ceramics. Horgolzsó pihe-puha horgolt játékokat készít, az Od krojarky pedig kézműves ruháival és kiegészítóivel varázsolja el a hölgyeket. A Hot Like You Candle gyertyákat gyárt, az Inksroomdesign papírból készít gyönyörű, kifinomult képeslapokat és egyéb ajándéktárgyakat. A Maja Planet tízórais zacskójában sokáig friss marad az étel, Lenasperky ékszereivel pedig igazán egyediek maradhatunk. És ez csak rövid felsorolás, rajtuk kívül még számos más, helyi kézműves munkáiból válogathatunk. A vásárról nem fog hiányozni a már hagyományosnak nevezhető és közkedvelt ruházati second-hand sem.

Mindemellett forralt borral és egyéb finomsággal is kedveskednek a látogatóknak. A gyermekek is jól érezhetik magukat, nekik a Szabadidőközpont biztosítja a programot.

A szervezők sok szerettel várnak mindenkit december 3-án szombaton, 9:00-tól 17:00-ig!