Mix 2019. 03. 07.

HIVATALOS: Komárom megnyerte második „méhecskés” játszóterét is

A mai nappal biztossá vált a dolog, amiben Komárom lakosságának jelentős százaléka bízott és amiért hajlandóak voltak naponta tenni: városunk sorozatban másodszor nyert a LIDL üzletlánc Žihadielko elnevezésű nyereményjátékán, így újabb játszótérrel gazdagodik. 

Január 14-án indult el az üzletlánc nyereményjátékának idei felvonása, mely során a legtöbb szavazatot begyűjtő városok ismét egy-egy vadonatúj játszótérrel gazdagodnak. A tavalyi győzelmének köszönhetően Komárom idén már egy új kategóriában “mérkőzött meg”, az elmúlt három év győzteseinek kategóriájában.

Az előző évekhez hasonlóan a LIDL nyereményjátékában idén is a lakosság döntött a győztes városokról. A különböző kategóriákban szereplő városok két legtöbb szavazatot összegyűjtői gazdagodnak egy-egy új játszótérrel a verseny végeztével. A szavazás nagyjából másfél hónapos időszakában az előző évhez hasonlóan idén is több komáromi közszereplő csatlakozott a kampányhoz, melyben a napi voksolásra szólították fel városunk lakosságát. Az elmúlt másfél hónapban többek között videókkal és vicces képekkel, ún. „mém”-ekkel népszerűsítették a játékot.

 

A kampányban Horváth Attila, sebész és Ipóth Szilárd, szülész-nőgyógyász is részt vett:

A szavazás február 28-án zárult, de a végeredménnyel a mai napig várni kellett. Viszont amint kiderült, a kampány meghozta a várt hatást, hiszen 157 542 szavazattal Komárom ismét megnyerte kategóriáját, aminek köszönhetően újabb Žihadielko játszótérhez jut a közeljövőben. 

A régióból Ógyalla és Érsekújvár szintén győzni tudott saját kategóriájában, előbbi 261 066, míg utóbbi 106 973 szavazatot gyűjtött.