Kultúra 2022. 04. 05.

Jön a Komáromi Napok! Itt a teljes program!

Kétéves szünet után visszatér a Komáromi Napok! Városunk hagyományos fesztiválja április végén ismét várja a családosokat, fiatalokat, időseket, kicsiket és nagyokat.

A világjárvány két évnyi pihenőre kényszerítette városunk legnagyobb fesztiválját, a Komáromi Napokat. A járványhelyzet és járványügyi korlátozások az idei évben azonban ismét lehetővé teszik, hogy április 22-től május 1-ig ismét fesztiválhelyszínné alakuljon Komárom.

Bár a 2022-es Komáromi Napok első programjaira már április 22-én sor kerül, a legnagyobb fesztiváli forgatag a rá következő hét közepétől veszi kezdetét. Visszatér az Öregvár Nap, lesz Erőd futás, Csárda túra, Klapka György kupa, labdarúg´ó torna, de kiállításokkal, beszélgetésekkel, és számos egyéb kulturális- és sportprogrammal is találkozhatnak az érdeklődők.

Emellett természetesen a koncertek és zenei programok sem hiányozhatnak majd. Az idei Komáromi Napok alatt – a teljesség igénye nélkül – fellép majd Pál-Baláž Karmen, Čeku, a Back2Black, Tolvai Reni, Jana Kirschner és a Ladánybene 27 is.

További információért érdemes ellátogatni a komarominapok.sk-ra, a fesztivál teljes programának magyar nyelvű változata pedig IDE KATTINTVA érhető el.