Régió 2017. 11. 21.

Konferencia a Dunamente turisztikai fejlesztéséről

Október 23-án, csütörtökön 9 órai kezdettel turisztikai konferenciát tart a közelmúltban igazgatóváltáson átesett Dunamente Turisztikai Desztinációs Menedzsment. Az esemény helyszínéül a komáromi Duna Menti Múzeum szolgál majd.  

A Dunamente Turisztikai Desztinációs Menedzsment (Dunamente TDM) két évvel ezelőtt hét önkormányzat (Komárom, Izsa, Pat, Dunamocs, Karva, Muzsla és Párkány), valamint négy vállalkozás együttműködésével jött létre. A rendezvényszervezés világából is ismert, kultúrmenedzsment, illetve borturisztikai szaktanácsadói végzettséggel rendelkező Bauer Ildikót 2017 augusztusában választották meg a szervezet ügyvezető igazgatójának, aki fiatalos lendülettel vágott bele a munkába. Ennek egyik bizonyítéka a csütörtök délelőtt megrendezésre kerülő turisztikai konferencia is, mely a „Lehetőségek és kihívások a Dunamente turisztikai fejlesztésében” nevet kapta. Az eseményt Stubendek László, Komárom polgármesterének köszöntője nyitja meg, aki egyben a Dunamente TDM elnöke is. Őt követi majd Bauer Ildikó, aki bemutatja a résztvevőknek a Dunamente TDM szervezetet. Fél 10-től különböző turisztikai előadásokat hallgathatnak majd meg a jelenlévők: szó lesz többek a termékfejlesztési és márkaépítési gyakorlatokról, a TDM szervezet szerepéről és hasznos tevékenységéről, valamint az örökségturizmussal kapcsolatos dilemmákról.

A konferencián való részvétel díjmentes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot az info@podunajsko.com e-mail címen lehet jelezni.

Részletes program:

A konferencia után pedig a szervezők szeretettel várnak mindenkit a délutáni Dunamente ízei a múzeumban elnevezésű bor-és termékkóstoló sétára, mely szintén a Duna Menti Múzeumban kap helyet. Az eseményen több, mint 30 kiállító termékeinek megízlelésére nyílik majd lehetőség. Bővebb információ az esemény facebook oldalán, vagy a dunamenteizei.sk oldalon.