Régió 2016. 04. 12.

Kukkónia rajzverseny: Rajzra föl! Újra színes ceruza kerestetik!

A Kukkónia Polgári Társulás és az Új Nő szerkesztősége újra rajzversenyt hirdet! Felhívunk minden anyukát, apukát, nagymamát, óvó nénit, tanító nénit, hogy értesítse a gyermekeket rajzos pályázatunkról. Mindenki bekapcsolódhat, az óvodástól a kilencedikesig.

A tét óriási. A szerencsésekre értékes nyeremények várnak! Ilyen még nem volt! Különdíj: Minden beküldött rajz felkerül a Kukkonia weboldalára (www.kukkonia.sk) is és szavazhatnak rájuk! Kedves szülők, nagyszülők, rokonok szavazzanak, a nyertes csak a gyermek lehet! A legtöbb szavazatot kapó három gyermek részt vehet a Kukkónia táborban!

A JÁTÉKSZABÁLYOK:

Kedves gyerekek!
Három hónapon keresztül olvashatjátok a csallóközi mondavilághoz kapcsolódó meséket, elsőként Fellinger Károly – A csordáslegény három botja c. meséjét. Kérünk benneteket, hogy készítsetek illusztrációkat a meséhez. Elég egyetlen rajzot küldeni, de akár mindegyik meséhez küldhettek, egy meséhez akár többet is! A mesét a www.kukkonia.sk weboldalon és az Új Nő magazin márciusi számában olvashatjátok.

Gyerekek rajzra föl! Az ajándékok sorsolás útján találnak majd gazdára! Mindenkinek van esélye! Óvodák és iskolák is nyerhetnek! Várjuk a rajzaitokat!

Címünk: Új Nő Szerkesztősége, Štúrova 1090/7, 929 01 Dunajská Streda

FŐDÍJ: részvétel a 4 napos Kukkónia Táborban, mely július 19-től július 22-ig lesz Keszölcésen, az Arkádia Ranchon. A résztvevőkre izgalmas kalandok várnak: történelmi előadások, barangolás a Duna mentén, kézműves foglalkozások, vetélkedők, Kuttyomfitty előadás, táncház, focidélután a Dac focistáival és sok más program.

TOVÁBBI NYEREMÉNYEK:

  • 4x összesen 100 euró értékben ajándék (trikók, focilabda) a dunaszerdahelyi AG sport sportüzlet ajándéka – www.agsport.sk
  • 3x összesen 150 euró értékben könyvcsomag a dunaszerdahelyi Családi Könyvklub könyvesbolt ajándéka – www.konyvklub.sk
  • 4x összesen 160 euró értékben DVD-csomag a dunaszerdahelyi Focus Music Shop ajándéka – www.focusmusic.sk
  • 5x csomag az óvodáknak a dunaszerdahelyi Családi Könyvklub könyvesbolt ajándéka és a Focus Music shop ajándéka
  • 5x Kukkonia ajándékcsomag a Kukkonia Polgári Társulás ajándéka
  • 20x Fellinger Károly A kincsesláda című kötete

Kérünk benneteket, hogy a rajzokra írjátok rá a neveteket, a pontos címeteket, a telefonszámotokat valamint az iskola és az osztály nevét! FONTOS!!!