Kultúra 2012. 06. 15.

Magyarock játék újratöltve!

Elérkezett az első párosbelépő kiosztásának napja, amelyet a Magyarock Dalszínház jóvoltából nyerhettek-A púpus című musical ősbemutatójára, a dél-komáromi Jókai ligetbe.

Úgy néz ki, hogy nehéznek bizonyult a kérdés. Azt a vendégművészt kerestük, aki szerepelt a társulattal, sőt A púposban is megcsillogtatja majd kvalitását. Varga Miklós barátja, a Színészválogatott focicsapatának oszlopos tagja, és a Barátok közt szappanoperában is feltűnt. Nos, a helyes megfejtés: LAKLÓTH ALADÁR!

A válaszadók körében népszerű volt Makrai Pál, és meglepően sok voksot kapott Tűzkő Sándor, aki Soma(nem mamagésa) szerepét alakította a Berényi família, és a Rózsa bisztró körül forgó végtelennek látszó történetben.

Lényeg ami lényeg, sorsolással a gép szerencsés nyertesként HODOSI ANIKÓT dobta! Gratulálunk! Nyereményét a helyszínen veheti át, és eldöntheti, hogy a premiernapon kívül melyik időpontban szeretné megnézni a remeknek ígérkező előadást(júl 14-szombat, vagy júl 15-vasárnap)

Ki ez a bájos lány?
Ki ez a bájos lány?

De mi nem állunk le, The show must go on! Mivel rámszóltak, hogy legyen könnyebb a dolog, hát legyen. Most kissé „lájkolós és képes” játék következik. Nyeremény szintén párosbelépő!

Első lépésként négy weboldalt ajánlunk lájkolásra, persze ha még nem tetted meg. Kiindulva, hogy itt olvassátok a játékra való felhívást, így kezdjük innen. Nyomj egy lájkot a főoldalunkra: Szia Komárom a fészbukon!

http://facebook.com/sziakomarom

S három további. A remek társulat, a Magyarock Dalszínház weboldala, a KOMINFO, és a LOOK Magazin oldala:

http://www.magyarockdalszinhaz.hu/

http://www.kominfo.hu/

http://facebook.com/lookmagazine – A Look magazine Facebook oldala

Ha ezzel az aktussal, két perc, pár katt kész vagy, jön a fotó. Azt a bájos, szerelmes, álmodozó lányt keressük, aki a képen látható, és a Magyarock Dalszínházat immár tíz éve erősíti. A júniusi LOOK Magazinban is olvashattok interjút a “kicsikével”, így reményeink szerint csak helyes megfejtések fognak születni.

A megfejtéseket a következő címre küldjétek:

jatek@sziakomarom.sk

Beküldési határidő: június 24! 25-én sorsolunk és újabb kérdést teszünk fel! Jó játékot!

(ha, sziakomárom)

Szólj hozzá!