PR 2022. 10. 21.

Új lendület, új városvezetés Naszvad városába!

Menj el szavazni október 29-én és karikázd a 29-est a megyei listán!

Oslanec Zoltán 10 éve mérette meg magát először, mint képviselőjelölt. 2018-tól polgármesteri pozícióból szerette volna segíteni az akkor még faluként működő Naszvadot. Egy héttagú, független kepviselőjelöltekből álló csapatot verbuvált össze az idei választásokra. Egy csapatot, akik szívből szeretik városukat. Akik a 4967 főt képviselő ökormányzatban lendületesen, céltudatosan és kitartóan szeretnék képviseltetni magukat. Oslanec Zoltán egyúttal arra buzdítja a lakosságot, hogy mindenképp menjenek el szavazni! „Sajnos a szavazati joggal rendelkezők FELE sem jár el szavazni – változtassunk ezen!

Oslanec Zoltán hozzáállásával szeretné az embereknek megmutatni, hogy lehet merészet álmodni és tervezni. “Az elmúlt négy évben kifejezetten arra összpontosítottam, hogy rámutassak, van más alternatíva.” Célja a létező hagyományok mellett az újak teremtése, melyet többéves focitornák, bálok és az immáron másodszor megrendezett United Fesztivál megszervezésével probál elérni

“A jelenlegi generáció is megérdemli, hogy egyszer azt mondhassa, ezt mi alkottuk.”

Oslanec Zoltán
A United Fest Naszvad is az ő nevéhez fűződik.

A járványidőszak alatt fokozatosan aktuális információkkal látta el a lakosságot és egy antigén mintavételi központot is sikerült létesítenie a United Nesvady-Naszvad (www.unitednesvady.sk) Polgári Társulás segítségével, melynek egyben az elnöke is. Továbbá egy közlekedési tükröt és egy jótékony célú kupakgyűjtő szívecskét is elhelyeztek a városban. “Apróbb mérföldkövekként haladunk,

a cél viszont az ugrásszerű fejlődések elérése.

Az előző polgármestert 42 év után váltotta a székben a jelenlegi városvezető. A képviselőtestület összetétele azonban hosszú évek óta szinte ugyanaz, így  ez szintén tisztújításra szorulna.

Kimaradt jó pár generáció, akik nem kaptak lehetőséget politikusként döntéshozatali pozícióba lépni.”

A jelenlegi önkormányzatban ülő kilences frakció többségi mivoltát tekintve aligha sikerül egyéb érdekérvényesítés, mint az övék. Ha a választók ugyanabban a mértékben jönnek el szavazni, mint legutoljára – 1800 verzus 4080 lehetséges. 

Oslanec Zoltán független jelöltként kezdett el egy olyan élénk csapatot verbuválni, akik képesek hozzátenni Naszvad fejlődéséhez. Nyár elején bemutatkozott a csapat. “Felkértem több tettre kész személyt, hogy miután meghatároztuk közös pontjainkat, induljanak a választásokon. Voltak akik ismerve a helyi politikai elitet, nem vállalták a megmérettetést. Nem is csodálkozom, hiszen

jómagam is célpontja lettem például az internetes lejáratásoknak.”

Oslanec Zoltán
Az elmúlt négy évben sokat tett azért, hogy reális esélyekkel induljon.

Oslanec Zoltán júliustól kezdve a kampánnyal kapcsolatos munkálatokkal foglalkozik. Már az első napon, amikor hivatalosan benyújthatta kérvényét, polgármesterjelöltként lett nyilvántartva. “A karrierem során vezető menedzseri pozíciókban szerzett tapasztalataimat a lakosság javára tudom majd fordítani.

Több olyan munkafeladatot is elláttam korábban, ahol a döntéshozatal és annak felelőssége engem terhelt.

Biztos vagyok benne, hogy mindezt kamatoztatni tudom majd. A jövendőbeli befektetőkkel való kapcsolatépítésnél a folyékony angol nyelvtudásom szintén kulcsfontosságú lehet. Járási képviselőnek is indulok, mivel érzem a támogatást más környező falvakból és városokból is, úgy mint Komárom, Ógyalla, Gúta és Ímely.

Ambiciózusnak tartom magam és nem ismerek megoldhatatlant. 

Pályázati osztály szervezett létrehozása

Oslanec Zoltán különösen nagy hangsúlyt szeretne fektetni a pályázatokban való aktív részvételre. Természetesen a városvezetés most is foglalkozik a különféle támogatások lehívásával, ám ennek kapcsán olyan részleg kialakítását is kitűzte célul, ahol a munkafolyamatok hatékonyabbá válnak majd. 

A családok, a sport és a lakossági ügyek szolgálatában

Kétgyermekes édesapaként olyan játszóteret tervez kialakítani, ahol méltó körülmények között kapcsolódhatnak ki a kicsik. A sport szeretete kapcsán a helyi sportcsarnok felújítását sem hagyná ki. A városi rendőrség 24-órás, valamint a roma polgári szolgálat első rendű hiányosságait pedig azonnal orvosolná. A hangosbemondó korszerűsítésével és a hírek online visszahallgatási lehetőségével új értelmet nyerne a helyi szintű információk szolgáltatása is.

Naszvad ne csak lépkedjen, de előre törjön!

“Nehéz időszak elé nézünk. Egy ilyen helyzetben elvállalni egy város vezetését már önmagában rendkívül nagy kihívás. Ennek ellenére nemcsak a lakossági jólétet védjük majd meg, hogy ne kerüljön veszélybe, de a fejlődést sem adjuk fel! Négy éve az esélytelenek nyugalmával indultam – mondja mosogolyva – most viszont

komoly erőt és energiát fektettem a kampányba.

Korábban zéró reklámbefektetéssel 300 szavazatot sikerült szereznem. Mára, aki megnézi a munkásságomat, láthatja, hogy az elmúlt négy évet nem becsültem alá.

Mindent megtettem, hogy ne csak a két szép szememért, de reális esélyekkel indulhassak.

Elképzelhető, hogy a természetem nem szimpatikus mindenkinek, de minden tőlem telhetőt megteszek a kitűzött célok eléréséért.”

Oslanec Zoltán ráadásul híres egyezkedési képességéről. “Ritka, ha valakivel nem tudok közös nevezőre jutni. Velem bármit meg lehet beszélni és az álláspontokat közelíteni. Mindenkiért szeretnék tenni. Nyitott vagyok a lakosok hangjára, a megoldási javaslatokra, hogy az optimális, és a többség számára elfogadható legyen. Naszvad nem csak lépkedhet, de előre is törhet!”

Web: www.oslanec2022.sk

Megrendelő: Ing. Zoltán Oslanec, Jánošíkova 82, 946 51 Nesvady

Szállító: United Nesvady-Naszvad, Jánošíkova 82., 946 51 Nesvady, IČO: 52709094