Sport 2021. 06. 18.

Németh Szilárd távozik, új vezetőedző a KFC kispadján

Miután a KFC Komárno labdarúgóklub vezetése közös megegyezéssel nem újította meg a vezetőedző, Németh Szilárd szerződését, a komáromi születésű, egykori válogatott focista távozik a csapat kispadjáról – jelentette be hivatalos oldalán a KFC Komárno.

A KFC Komárno labdarúgóklub egyúttal megköszönte Németh Szilárd elmúlt fél évben elvégzett sikeres munkáját és további sok szerencsét kívánt neki.

Az új vezetőedző Radványi Miklós, aki edzői pályafutása során a Dunaszerdahely, Szenc, Frýdek-Místek, Miava, Mezőkövesd, Bős, Garammente, illetve legutoljára Zólyombrézó csapatát irányította és kilenc év után ülhet le újra a komáromi kispadra.

A régi-új vezetőedző első szavai a kinevezése után:

Miért fogadta el a felkérést?
Korrekt megbeszéléseket tartottunk, megtetszett az egész projekt, ami Komáromban épül. Amikor Zólyombrézón voltam, közelről láthattam, hogy milyen ez a csapat és hogy lehet ezzel a csapattal dolgozni, meggyőztek az érvek. Szeretnék hosszabb távra tervezni, ezért írunk alá 2+1 éves szerződést, egy koncepciót szeretnék kialakítani.

Milyen célokkal érkezik a KFC-hez?
Sok játékos van itt, akit máshol már edzettem (Saláta, Szőcs, Abrahám), örülök a kihívásnak. Mindenhol lehet mit fejlődni a csapatnál, ezért döntöttünk a hosszú távú közös munka mellett, szeretnénk előrébb végezni, mint a tavalyi szezonban.

(kfckomarno.sk)