Mix 2016. 03. 18.

Nyerő tippek a húsvéti szünetre

A gyerkőcök bizonyára nagyon várják már – a szülők talán kevéssé – hogy elérkezzen a várva várt húsvéti szünet. A gyerekek kis időre megszabadulnak az iskola terheitől, a szülők számára talán inkább stresszes ez az időszak. Legjobb lenne kiesni valahová, ha lehet, a nagyszülőkkel együtt, hogy együtt legyen a család az ünnepek alatt. De hová is mehetnének, ahol mindnyájan jól érezhetik magukat? Az első tippünk, hogy „csomagolják” össze a családot és irány Hévíz!

Mihez kezdjenek, ha megérkeztek?
Fürdővárosba érkeztek, tehát fürdeni kell! Látogassák meg a világ legnagyobb termáltavát, ahol minden gondjuk elszáll. Ha a gyerkőcök elmúltak már 12 évesek, akkor bátran fürödhetnek ők is a tó vízében. Ha még nem töltötték be ezt a kort, akkor ajánljuk a játszó szobát és az animációs programokat. A tófürdőn kívül a hotelek is minden igényt kielégítő uszoda és wellness részlegekkel, termál és normál vizes medencékkel, élmény elemekkel és változatos szaunákkal várják a vendégeket. Sok helyen napi jeggyel is igénybe vehetők a wellness részlegek, érdemes többet is kipróbálni.

Ha már „kifürödték” magukat…
Miután szülő, nagyszülő, gyermek is kiélvezte a víz adta örömöket érdemes nagy sétát tenni a városban és meglátogatni az Egregyi Múzeumot és a római kori Romkertet, ahol megelevenedik Hévíz évezredes történelme. Látogassák meg a Hévízi Termelői Piacot, ahol az idényjellegű, vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök, házi készítésű termékek mellett mindig találhatnak eredeti és ötletes kézműves portékákat is. Nézzenek meg egy jó 3D filmet a Fontana Filmszínházban, ahol a modern technikának köszönhetően elérhetők a legújabb alkotások.

Ha egy kis mozgásra is vágynak
Ha úgy érzik nem volt elég mozgás az úszás, akkor irány a Tourinform Iroda. Szerelkezzenek fel kerékpáros és túratérképekkel, béreljenek kerékpárt vagy nordic walking botokat és fedezzék fel a környéket! A gyerekek biztosan élvezni fogják, hogy eltúrázhatnak a Margit kilátóhoz, a Balaton partra, vagy a közeli kalandparkokba . Ha nem elég a bringa, akár segwayen száguldva is felfedezhetik a várost.

Még több program tippért kattintson ide: www.heviz.hu

Szállástippek az egész családnak:

  • Tavaszi ajándék pihenés a nagyszülőnek! Magyarország első 3 generációs családbarát hotelében, Hévíz szomszédságában. Ide linkeljen! 
  • Hévízen indul a fürdőszezon, tavaszi zsongás a gyógytó szállodájában! Tavaszköszöntés és naponta belépőjegy a Tófürdőbe a Hotel Spa Hévíz-ben! Ide linkeljen!

Még több tippért keresse kollégáinkat:
Tourinform Hévíz
Tel.: +36 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu
http://www.heviz.hu/

DSC_7951 (Small)

Szólj hozzá!