Kultúra 2016. 04. 15.

Programajánló: péntektől péntekig (április 15. – április 21.)

A következő hét nem lesz annyira izgalmas, ami nem is csoda, hiszen péntektől már kezdődik a Komáromi Napok programsorozat!!!

Ettől függetlenül azért lehet szemezgetni a programok között. Mint szülő, érdemes lehet kilátogatni a szombati bábolnai termelői piacra, ahol kézműves foglalkozással is szórakoztatják a gyerkőcöket, délután pedig a Révben lesz gyermekfoglalkozás és táncház.

Szombat este a Teremgokart és kávézóban sokak kedvenc humoristái, Badár és Fábry lépnek fel.

A komolyzene kedvelői több program közül is válogathatnak, úgyszintén azoknak sem kell unatkozniuk, akik valamilyen hasznos előadást szeretnének meghallgatni.

Végül szeretnék a figyelmükbe ajánlani két filmet: a Vasmacskában Shakespeare híres drámájának, a Macbeth feldolgozását vetítik, a kiváló színészek alakításával készült film igen jó kritikákat kapott a tavalyi évben. A Jókai Moziban pedig a Ferenc pápáról készült film érdekelheti a híveket.

Péntek (április 15.):
  • 17:00 – Tulipán, pelikán, kígyó – A népművészet motívumvilága c. kiállítás – Duna Menti Múzeum, Zichy-palota. A tárlat június 4-ig tekinthető meg.
  • 18:00 – 3. Sörpéntek – a Svijany 450 11-es és a Poličské Pivo Záviš világos 12-es sörét csapolják – Pince klub
  • 21:00 – Igor Cvacho & 3 Drive – Fekete Kutya Vendéglő
Szombat (április 16.):
Hétfő (április 18.):
  • 08:00 – Tarka lepke, kis mese… c. könyvkiállítás a Kistáltos Óvoda óvodapedagógusának könyv-gyűjteményéből. Megtekinthető: ápr. 18 -máj.1, 8.00-16.00 között. Dél-Komárom, Arany 17 Rendezvényközpont
  • 18:00 – Négy évszak koncert – Tanári hangverseny, Dél-Komárom, Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola
Vasárnap (április 19.)
  • 14:30 – Imanap – Az Imanapon magyar főpásztorért, valamint magyar papi és szerzetesi hivatásokért imádkoznak a hívek. Szent András templom
Szerda (április 20.):
Csütörtök (április 21.):
Jókai Mozi jövő szerdáig a következő filmeket  vetíti: 

Eddie, a sasFerenc pápa – Buenos Airestől a VatikánigA FőnökHardcore Henry

Szólj hozzá!