Kultúra 2016. 06. 10.

Programajánló: péntektől péntekig (június 10. – június 16.)

Ezen a héten is gazdag program várja a két Komárom lakóit. Elsősorban érdemes átböngészni a zenei kínálatot: pénteken városunkba látogat a Ladánybene 27, szombaton Lipa&Lasica koncert lesz, vasárnap pedig ajánlom figyelmükbe a gútai, illetve az ógyallai programokat.

Színházi eseményekben igencsak bővelkedik a hét. A Jókai Napok több izgalmas amatőr előadást tartogat – kár, hogy sokat közülük délelőtt-délután tartanak, így a munkába, iskolába járóknak esélye sincs megnézni egy-egy darabot. Azért használjuk ki az alkalmat, és legalább és az esti előadásokat nézzük meg! A Jókai Színházban premier lesz, a Monostori Erődben pedig a Hegedűs a háztetőn-t játsszák.

Ami a sportot illeti, a vizes sportoké a főszerep: most, és a következő hétvégén is különféle versenyek zajlanak. A gyorsasági motorcsónak versenyre érdemes gyermekekkel is kinézni.

Lesz még két kiállításmegnyitó, könyvbemutató, színvonalas előadássorozat a stresszről, és a Vasmacskában ismét egy izgalmas dán filmet vetítenek.

Péntek (június 10.):
Szombat (június 11.):
Vasárnap (június 12.):
Kedd (június 14.):
Szerda (június 15.):
  • 10:00 53. Jókai Napok – VMK
  • 18:00 Folk udvar – Hagyományos magyar népzene, Muzsikál: Horsa István zenekara, közreműködik: Havay Viktória népdalénekes. Folk udvar, Dél-Komárom
Csütörtök (június 16.):
Péntek (június 17.): 
A Jókai Mozi programja (szerdáig): 

Szólj hozzá!