Kultúra 2016. 03. 17.

Programajánló: péntektől péntekig (március 18. – március 24.)

A következő héten a szülők a húsvétvárók és gyermekprogramok tömkelegéből válogathatnak! Nekik mindenképpen érdemes kihasználni ezt a hetet.

Érdekes kulturális és kerékpáros program a több napos I. Világháborús és repüléstörténeti emléknapok. Akik érdeklődnek a történelem, a repülés, illetve a kerékpározás iránt, azoknak kihagyhatatlan. Bizonyára sokat tanulhatunk, új információkkal gazdagodhatunk  majd  Dr. Nagy Balázs geográfus, egyetemi docens előadásán a Víz világnapján, melynek címe: Szigeten feküdt -e Brigetio? És persze az előadások sorából nem hagyhatjuk mi MÜLLER PÉTER előadását se!

Akik pedig valamilyen zenés esti bulin szeretnének kikapcsolódni, azok szombat este elmehetnek a Vidoq’s Criminal Record koncertjére a Lux-ba.  A néptánc szerelmesei a Révben rophatják a táncházban, a diszkósok meg persze elmehetnek a Castelloba vagy a Westbe.

A hét legnagyobb bulija azonban kétségkívül a WELLHELLO ÉLŐ NAGYKONCERTJE lesz Nagycsütörtökön. Az előzenekar a Spliff 447, utána pedig afterparty dj-kel!

Péntek (március 18.):

Szombat (március 19.):
Vasárnap (március 20.):
Hétfő (március 21.):
Kedd (március 22.)
Szerda (március 23.):
Csütörtök (március 24.):
  • 15:30 – 17:30 – Purim Komáromban – Koncertek és sok más meglepetés, közösségi programok. GYERMEKPROGRAM IS! Menház, Komárom
  • 20:00 (kapunyitás) – WellHello – Élő nagykoncert. Előzenekar a Spliff 447, afterparty Mackenzy-vel  és MISSTQ-val. Sportcsarnok
A Jókai Mozi műsora: moziműsor

Szólj hozzá!