Város 2016. 12. 19.

Remek ötlet karácsonyra – Ajándékozz élményt és szépséget egyszerre!

Hölgyek, urak és minden korosztály képviselője. Ha még nem találtátok meg a tökéletes ajándékot karácsonyra, lepjétek meg szépséggel, örömmel, élménnyel a szeretteiteket!

Csepregi Lilla, a by Layla Szépségszalon tündére, az alkalmi és mindennapi tökéletes megjelenés mellett egy teljes nézetet szeretne adni a szépségről vendégei számára. „Az egyik legnagyobb ékünk az arcunk, mely a természetességéből fakadóan tündököl leginkább. Megfelelő kiemeléssel és helyes technikával ezt a szépséget minden nap elő tudjuk varázsolni. Éppen ezért szeretném megmutatni az optimális eszközöket és technikát ahhoz, hogy ezt a benned rejlő bájt a hét minden napján magad is könnyedén elővarázsolhasd.”


img_2987
Az Ispotály utca (Senný trh) 1. szám alatt található szalon egy igazi ékszerdoboz hangulatát árasztja. Layla szolgáltatásai pedig nem csupán az egyszerű sminkelést jelentik. A tisztítás, ránctalanítás, valamint a problémás bőr kezelése mellett, kreatív- vagy modellfotózásra, forgatásra, esküvőre is rendelhetsz sminket. „Minden hölgynek van olyan terület az arcán, melynek kihangsúlyozásával növelhetjük annak ragyogását. A munkám alappillére mindig az összhang és a harmónia – színekkel, ruhával, kiegészítőkkel.” Az igazán tartós smink titka a tökéletesen ápolt és hidratált felület előkészítése. „Ehhez elengedhetetlen a bőr állapotát olyan minőségbe hozni, hogy a smink ragyogó, hamvas és üde legyen. A vakolat-hatású, külön életet élő maszk korszaka már lejárt.”
lillus2
Ha kifogástalanul elő van készítve a bőr, semmi sem állhat a tökéletes kivitelezés útjába. „A gondosan kiválasztott termékek és színek használatával érjük el, hogy az alkotás egybeolvadjon a személyiségeddel. Az alapoktól kezdve számít, mit, mikor, mennyit és milyen technikával viszünk fel, így nyújtva természetes érzést és látványt. A smink az egész napos viselés során nemcsak ragyogó, de tartós is marad.”

Hogyan is néz ki a bőr teljes körű kezelése, előkészítése? Elsőként a bőrfelület struktúrájának felmérésével, tisztításával, majd hidratálásával zajlik a kényeztetés. Problémás bőr esetén – legyen szó aknés vagy ráncos bőrről – akár hetente is sor kerülhet egy-egy találkozásra. Így közösen a gond forrására összpontosítva a kúra során speciális gépekkel és készítményekkel valósul meg a probléma megszüntetése. A kiváló minőségű termékek közül többek közt a MAC világmárka, illetve az amerikai Artistry garantálja az elérni kívánt eredményt – de a piacon található számos professzionális produktum közül Lilla igyekszik minden esetben a legoptimálisabbat kiválasztani. „Az Artistry terméktípus előnye, hogy a megvásárlás előtt lehetőség van kipróbálni az adott hatóanyagot. Érezni, látni és tapasztalni fogod a különbséget. Ha mégsem válik be a megvásárlás után, visszaadjuk az árát! Ezt az egyedülálló garanciát a környéken más nem biztosítja.” A Lilla által felhasznált eszközöket és alapanyagokat akár meg is vásárolhatod a helyszínen. Sőt! Nem csak beszerezheted a színvonalas készítményeket, de elsajátíthatod a helyes használatukat is. Legyen szó az ecsetről, alapozóról, vagy rúzsról, Lilla megmutatja neked az előnyös árnyalatokat és a számodra praktikus sminkelés technikáját is. És ez még nem minden! Nem szabad kihagynunk a megfelelő szemöldök megformálását sem a szem-, arc-, fej formájára szabottan. „A színelmélet segítségével megmutatom milyen színek állnak Neked a legjobban, amit segítségül vehetsz akár az öltözködés terén is.”

dsc_0080kollazs

Fotó: B-Photo; Smink: by Layla; Ruha: Crystal szalon

Igazán nincs sok időd Karácsonyig! Ha egy valóban különleges és egyedi ajándékra vágynál vagy ajándékoznál, keresd bátran a by Layla szalont, ahol Lilla a legnagyobb kedvességgel segít ajánlani az exkluzív lehetőségekből, mint:

  • alkalmi smink: felhasználható megrendelt időpontban / 1 éven keresztül
  • mennyaszonyi sminkcsomag: a családban, vagy a baráti körben esetleg menyasszony készül a nagy napjára és egy igazán hasznos ajándékot szeretnél neki ajándékozni? Névnap, születésnap, karácsonyi vagy nászajándék gyanánt, biztosan nagy meglepetést okozol majd.
  • sminktanácsadás: a 3 órás egyénre szabott tanfolyam a hölgyek igazi nagy kedvence. A csomag tartalma a kiválasztott 1 nappali és 1 alkalmi smink bemutatása és elkészítése az arcodon a számodra legelőnyösebb színekkel és árnyalatokkal, természetesen egy személyre szabott jegyzetanyaggal a könnyed, otthoni elkészítéshez. „A teljes siker érdekében segítek átnézni a sminkeléshez használt termékeidet, és a használhatóakat beépítjük az oktatásba. Egy szép sminkhez nem csupán egyetlen csodagyártmány vezet. Számos szuper sminkmárka létezik, és ezek a Te kollekciódban is ott lapulhatnak.”
  • különleges extra csomag: Az ajándékcsomag tartalma egy segítség is egyben: az alapoktól kezdve (alapozók, ecsetek) a mindennapi és a profi smink kellékeken át, minden, ami egy jó sminkhez kell! “…hogy a Te egyéni igényeidnek legmegfelelőbbet kaphasd ajándékba. Nálam a smink igazán szívből jön. Ez az a munka, amely belülről fakad és igazán boldoggá tesz, feltölt. Úgy érzem ez a jelenem és egyben a biztos jövőm is. A szépség iránti igény a munkám egyik mozgatórugója, célom mindig a természetességet képviselni. Amikor dolgozom teljesen átszellemülök, és csak az alkotásra koncentrálok. Ilyenkor feltöltődik a lelkem, testem – s ezt az energiát és boldogságot igyekszem átadni a vendégeimnek is.”

Legyen a sminkelés egy élmény számodra is! Layla sok szeretettel vár szalonjában, amelyet Komáromban, az Ispotály utca (Senný trh) 1. címen találsz meg. Kövesd a by Laylát a Facebookon is!

img_2610

lilus3

 

Szólj hozzá!