Város 2013. 10. 18.

Szakmai tudományos konferencia a komáromi kórházban

A Forlife nonprofit szervezet által üzemelt, és az Agel csoport által menedzselt komáromi kórházban szakmai tudományos konferenciát tartottak a régió orvosainak számára, melynek témája a gasztroenterológussal való együttműködés szükségessége volt.

A konferencia célja, az egyes osztályokhoz közelebb vinni a gasztroenterológus nélkülözhetetlen tevékenységét, és a vele való szorosabb együttműködés. A konferencián több mint 90 orvos vett részt. Az akkreditált tudományos konferenciát MUDr. Benyó Zoltán gasztroenterológus nyitotta meg, bemutatva újonnan megnyílt rendelőjét. MUDr. Filkóová előadása következett, amelyet a gasztroenterológiai központ orvosa, MUDr.  Podlupszki Csaba dolgozott ki. A gasztroenterológussal való szoros együttműködés fontosságáról a belgyógyászati és sebészeti osztályok főorvosai, MUDr. Bašternák Ernő, illetve MUDr. Gustáv Škodáček tartottak előadást.

„A személyzet professzionális felkészültsége és az együttműködés emelkedő színvonalat mutat minden egyes hasonló, házi konferencia után, amelyet továbbiak fognak követni” – mondta el Mgr. Viktor Dudáš, a komáromi kórház igazgatója.
DELTA

Szólj hozzá!