Sport 2014. 09. 17.

Közel száz harcművész a nemzetközi edzőtáborban

Az idén nyáron került megrendezésre a 16. Nyári Kempo MMA Nemzetközi Edzőtábor, melyen nyolc klub közel száz harcművésze vett részt.

Az edzőtáborban, amit a komáromi Szayka Róbert, V. Danos mester, a Szlovák Kempo Szövetség elnöke szervezett, a küzdőetchnikákon kívül az utcai önvédelem technikáit is elsajátították a tanítványok.
Remek edzéseket tartott Weiszengruber János mester, VI. Dan; Metzger Antal mester, VI.Dan; Koltai Ármin mester, III.Dan; Bajnóczi Roland mester, II.Dan; és Kopecsni Gábor Baranta mester.

A Szlovák Kempo Szövetség meghívására az edzőtáborba érkezett Rauf Ibrahimov, az Azerbajdzsáni Kempo Szövetség elnöke is, aki szintén tartott edzést a résztvevőknek.

kempo1

Nagy sikere volt a további programoknak is. Előadásokat tartottak az önvédelemről, egészséges táplálkozásról és életmódról, de volt drogellenes előadás és sportmasszás oktatás is.
Az esti programok közül egyértelműen a legnépszerűbb a tábortűz körüli sütögetés volt.
„Gratulálok az edzőtáborban valamennyi résztvevőjének és azoknak külön akik levizsgáztak. Közülük kiemelném a barna övre vizsgázókat, így jövőre már lesznek akik Dan vizsgán bizonyithatják tudásukat.” – mondta el lapunknak Szayka Róbert.

A komáromi kempósok sok szeretettel várják a harcművészetek, kempo és MMA iránt érdeklődőket edzéseikre, melyek az Eötvös Utcai Alapiskola tornatermében vannak megtartva minden kedden és csütörtökön, gyermekeknek 17 órától és felnőtteknek 18 órától.