Podcast 2023. 06. 02.

Szia Podcast: Nőként a gyengeséghez kell a legnagyobb erő

Férfias női vezetők. Anyák, akik megszűntek nők lenni. Feleségek, akik elfelejtettek barátnők lenni. Miért áldozzuk fel a szerepeinket egy másik oltárán? Mit tehetünk azért, hogy visszabillentsük az egyensúlyt, amivel nem csak magunknak, de a környezetünknek is szívességet tehetünk? Szegi Aranka mentálhigiénés szakember jelölt, csoportvezető, intuitív érintésterapeuta segít a válaszok felfedezésében. Itt a következő Szia Podcast videós tartalom.

A mai világban oly kevés helyzet van, amiben megengedhetjük magunknak, hogy nőként viselkedjünk. Kereket cserélünk, lakásfelújítást intézünk, később pedig a családi kassza rajtunk is nagyban függ. Öreg hiba, de gyakran nem merünk a női energiánkból táplálkozni.

Elveszteni, visszatérni, fenntartani. Egy hullámvasút az önismeret, és a női-férfi szerepek egyensúlya is. Sokáig ugyanis látszólag működik a talpraesettség, a belevalóság (egyedül is), mégis fontos, hogy merjünk gyengék lenni.

Mert attól, hogy egy nő nőies és gyengéd, attól nem gyenge. Sőt, ebben rejlik igazán az ereje!

Ha mer megnyílni, az érzelmekkel kapcsolódni, a megfelelő férfira támaszkodni.

Mit tehetünk azért, hogy a női szerepek minket szolgáljanak és ne mi hódoljunk be a női szerepeknek? Milyen a helyes mennyiségű és minőségű én-idő? Hogyan lelheted fel a szupererőd? A női vezetők titka miben rejlik, és hova tart e téren a világ? Ezen a hosszú életutazáson vajon mindenki elveszti olykor magát egy kicsit? És tényleg létezik olyan, aki ezen őszintén nem akar változtatni?

Podcastjeinket megtalálod az alábbi csatornákon. Iratkozz fel – ne csak olvass, hanem hallgass és legújabban láss is minket! 🙂

Spotify: https://bit.ly/SpotifySziaPodcast
Apple podcast⁠: https://bit.ly/AppleSziaPodcast
Google podcast⁠: https://bit.ly/GoogleSziaPodcast

Június 7-én 4 alkalmas Bennem a nő foglalkozás indul Szegi Arival.

Ki vagyok én nőként? Melyik női szerepemben rejlik a fő erőforrásom?  Milyen érzelmek kötődnek az egyes női szerepeimhez?  Ki vagyok a legjobb formámban? Hol találom meg a belső nyugalmat, hogyan tudok töltődni? Ezekre keresik a válaszokat a 4x 2,5 óra alatt.

Önmagunk egészséges és boldog közérzete megéri a ráfordított energiát. Ez sosem felesleges időbefektetés.

Szegi Aranka személyéről, munkásságáról a szegiari.com oldalon olvashatsz bővebben, de az a biztos, ha találkoztok személyesen június 7-től kezdődően is.

Milány Kincső