Sport 2020. 09. 18.

Taroltak a komáromi WFC-s ketrecharcosok a Szlovák Bajnokságon

Szombaton, szeptember 12-én a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett tartották a MAMMAL amatőr kevert harcművészeti liga nyílt országos bajnokságát a komáromi Harcosok Klubja termében. Csehországból, Magyarországról, Hollandiából is neveztek versenyzők a tornára.

Az egész napos esemény délelőtti részében zajlott a mérlegelés, az orvosi vizsgálat és a részletes szabályismertetés. Egy órától kezdődtek a ligaforduló meccsei, utána pedig az évad bajnoki döntői, ahol a győzteseknek az oklevél mellé egy övet is csatoltak derekára. A 43 mérkőzés után kezdődött a rendezvény második része, ahol a hazai Wolf Fight Club 5 versenyzője lépett ketrecbe. Luciano Žubori, Papp Lajos, Czibulka Dávid, Konyári Dániel és Nagy Arnold mindannyian hatalmas küzdőszellemről tettek tanúbizonyságot.

 “Örülök az eredményeknek,  és a hibák ellenére elégedett vagyok a fiúk teljesítményével. Köszönettel tartozunk szponzorainknak, Komárom Városnak és segítőinknek. Azt gondolom, hogy a neves Holland ellenfél legyőzése után Nagy Arnold készen áll a profik közt is bemutatkozni. Dolgozunk tovább, hétfőn már újra lent leszünk a teremben és folytatjuk a munkát”-mondta Farkas Péter a WFC vezetőedzője.

Aki szeretné kipróbálni az MMA-t, a WFC szeptember 21-étől várja a jelentkőzek a Harcosok Klubjában, Komáromban a Hradná 12-es szám alatt.