Város 2020. 03. 24.

VIDEÓ: Így néz ki a gyakorlatban az otthonról történő bevásárlás

A komáromi operatív stáb március 16-ai rendelkezése alapján a város idősebb lakosai immáron otthonról is bevásárolhatnak, melyhez Komárom segítő kezet nyújt. A város partnere ebben a Bástya élelmiszerbolt, ahova telefonálva összeállítják a kért árut, majd számlával együtt a város elszállítja a helyszínre. A kihordásban részt vesznek a szociális munkások, a városi rendőrség, de segítséget ajánlott a református egyház és az önkéntes tűzoltók szervezete is. 

A rendeléseket a 035/7710 110-es számon lehet leadni reggel 8 és délután 5 óra között, a megrendelt árut egyszerre, naponta két alkalommal szállítják ki.

A Komáromi Városi Televízió alábbi videójából pedig arra is fény derül, hogy a gyakorlatban hogy zajlik ez a szolgáltatás.

Az idősebbeket segítve a város biztosítja a bevásárlást otthonról. Többek közt erről is döntés született a városi védelmi tanács legutolsó ülésén. A szolgáltatásban a város partnere a Singellőben található Bástya élelmiszerbolt, ahol telefonos kérésünkre összeállítják a kért árut, majd a számlával együtt a város elszállítja a kért helyszínre.

Közzétette: Mestská televízia v Komárne – Komáromi Városi Televízió – 2020. március 21., szombat