Sport 2014. 05. 19.

Jól kezdett a KFC, mégis kikapott

A régióbajnokság 26. fordulójában a KFC csapata vasárnap az LR CRYSTAL Lednické Rovne pályájára látogatott. A mérkőzés a komáromiak számára jól kezdődött, de a folytatás már nem volt ilyen szerencsés.

A 8. percben egy nagyon szép akció után szereztek vezetést a komáromi lilák. Ezt követően még 3-4 ziccert is kihagytak, de aztán egy erősen vitatható szabadrúgásnak köszönhetően kiegyenlített a hazai csapat. Sőt, a második félidőben egy védelmi bakit követően növelték is az előnyüket. Menetrendszerű történet következett: a komáromiak mindent egy lapra feltéve próbáltak visszajönni a mérkőzésbe, a helyzetek viszont kimaradtak, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az utolsó előtti percben büntetett is az ellenfél. Gyurenka István edző elmondása alapján az első félidőben ment el a meccs, ugyanis ha a nagy helyzetek fele bemegy, akkor teljesen más eredmény született volna.

LR CRYSTAL Lednické Rovne – KFC Komárno 3:1 (1:1)

Gólok: 24. min., 51. min., 88. min. – 7. Uzola István
Sárga lap: Németh Zsolt, Rapčan Tomáš, Szórád Csaba
Nézőszám: 200
Játékvezetők: Šima-Paulovič-Vajíček-Masár

A KFC legközelebbi mérkőzését hazai pályán vívja 2014. május 24-én 17.00 órai kezdettel a TJ Partizán Domaniža csapata ellen.

(forrás: kfckomarom.extra.hu, fotó: archívum)