Sport 2013. 04. 22.

Hibátlanul menetel a KFC

A Régióbajnokság nyugat-szlovákiai csoportjában a huszonkettedik fordulót rendezték. A KFC futballcsapata végre hazai közönség előtt is bemutatkozhatott. Ellenfélként Jászló érkezett. Ezúttal sem okoztak csalódást a lilák, hiszen az idegenben megszerzett három győzelem mellé behúzták az otthoni kötelezőt is, így hibátlan tavaszi mutatóval büszkélkedhetnek.

Az első félidőben nem sok említésre méltó történt. Nagy hagyott ki büntetőt, illetve Mészárosnak és Szabónak volt egy-egy veszélyes helyzete. Sajnos, már az első félidőben le kellett cserélni Mészárost és Uzolát is sérülés miatt. A második játékrész több eseményt hozott, hiszen Gonzáles fejesgólt szerzett, majd Szabó két lövése talált utat a kapuba. A fiatal Csonka állította be a végeredményt. A komáromi alakulat teljesen megérdemelten hagyta el győztesen a zöld gyepet, hiszen uralták a mérkőzést, és az ellenfélnek nem sok teret, lehetőséget engedtek. Csak a meccs végén tudtak a jászlóiak kavarodást okozni a hazai kapu előtt, de helyzeteik kimaradtak.

gonzi

A KFC összeállítása: 21-Kosťukevič Andrej 5-Kökényesi Attila 4-Podlucký Michal 3-Szabó Marek 8-Németh Zsolt 7-Nagy József 11-Gonzáles Jozef (17-Cong Peter) 16-Szórád Csaba (c) 9-Uzola István (6-Kóša Tamás) 14-Mészáros Ádám (10-Bottyán Attila) 13-Csonka Árpád

A listavezető Súr galerije egygólos vereséget szenvedett Domanizstól.

A komáromi csapat a tabella második pozícióját foglalja el egypontos lemaradással Súr mögött, viszont a fiúk egy meccsel kevesebbet játszottak az éllovasnál. Így minden esély megvan arra, hogy jó esetben az élre ugorjanak.

Szólj hozzá!