Kultúra 2018. 05. 29.

Hőlégballonnal, gigantikus ugrálóvárral és sportprogramokkal várja a család minden tagját az idei Lake Up

Az idei évben immár 7. alkalommal, július 26-tól 28-ig megrendezésre kerülő Lake Up fesztivál már jóval többet tartogat a bulizni vágyóknak a puszta zenei szórakozásnál. A fesztiválhangulat már napközben, a koncertek kezdete előtt átveszi az uralmat a tóparton.

Az egy estés programból indult Lake Up fesztivált évről évre egyre nagyobb érdeklődés kíséri, az idei évben pedig már 3 nap és 3 éjszaka várja a bulizni vágyókat. Ez évben első alkalommal ráadásul immáron sátrazásra is lehetőség nyílik a tábor területén.   

Az idei tóparti fesztiválra már márciusban elindult a jegyvásárlás, amivel párhuzamosan a zenei fellépők névsora is kiszivárgott. A július 26-án kezdődő fesztiválra többek között Kasza Tibi, a Bëlga, Kis Grofó, Kállay Saunders, Pápai Joci és az Animal Cannibals is ellátogat majd.  

A fesztivál fő profiljának számító zenei szórakozás mellett azonban a nappali programok is egyre hangsúlyosabbak, melyek idén a család minden tagjának szolgálnak majd extra különlegességgel.

Nappali lazulás

A Lake Up egyik szenzációjaként szolgál majd július 27-én és 28-án az a hőlégballon, mellyel felszállva nagyjából 60 m magasságból lesz megtekinthető a fesztivál helyszíne, a Holt-Vág környéke. A Lake Up-on továbbá egy rodeó bika is megtalálható lesz, melynek meglovagolásával bárki próbálkozhat majd. Az alacsonyabb adrenalinszint kedvelői pedig a kellemes környezetű chillzone-ban, vagy a cocktail bárnál lazíthatnak.

Családi programok

A kisebbeket a fesztiválra arcfestéssel várják, de abszolút kedvenceikké nagy eséllyel a két hatalmas méretű légvár és a pónilovak válnak majd. A nosztalgikus hangulatot pedig a 90-es évek retró játékai, mint a zsákban futás vagy épp patkódobálás szállítják majd.

Tibi atya előad, Rubint Réka megmozgat

A már bejelentett nappali programok közül a legnagyobb húzóneveknek a legutóbbi két komáromi Wake Up-on is feltűnő Rubint Réka, valamint a Facebookon 1,3 millió kedvelővel rendelkező Tibi atya számítanak majd.  A népszerű magyar személyi edző ismét a fesztiválozók aktív pihenéséért és átmozgatásáért lesz felelős, míg Tibi atyával való beszélgetés során az oldal történetébe és kezelőinek mindennapjaiba nyerhetünk betekintést. Tibi atya egy előadássorozat részeként lesz jelen a fesztiválon, melyben Instagram influencerek és sikeres YouTuberek is bemutatkoznak majd.

Sportprogramok

A beszélgetések, programok és Rubint Réka sportdélelőttje mellett a Lake Up-ozók különböző versenyeken is részt vehetnek majd. Szombat délelőtt egy röplabdabajnokság veszi kezdetét, de a fesztiválozók egy skanderbajnokságon és sörivó versenyen is összemérhetik majd képességeiket. Emellett crossfittel, mászófallal, break dance bemutatóval és barber show-val is találkozhatnak majd a kilátogatók.

 

A programok tekintetében azonban még mindig tartogat pár meglepetést a Lake Up, melyekre a jövőben derül majd fény. Bővebb információkért és további újdonságokért érdemes követni a Lake Up honlapját, Facebook és Instagram oldalát.

Válts elővételes jegyet és élvezd ki a nyár legnagyobb beachfesztiváljának minden pillanatát! 3 napos bérletek már 21 eurótól a www.lakeup.sk/ticket oldalon.