Videó 2019. 08. 20.

Már három és fél millió megtekintés fölött jár Kis Grófó és a komáromi Mr. Andreas közös videoklipje!

Június végén jelent meg a YouTube videómegosztó oldalon a komáromi Mr. Andreas és a legnagyobb bulibáró, Kis Grófó közös klipje, mely valósággal letarolta a YouTube magyar slágerlistáját. A #CSAJOZÁSI című közös szám már 3 és fél millió megtekintés fölött jár. 

Sűrű elfoglaltságai mellett Csonka Andreas tudott egy kis időt szakítani ránk, megkeresésünkre pedig beavatott minket a dal megszületésének ötletébe, az elkészítési folyamatba és a közeljövő terveibe.

Andreas és Kis Grófó ismeretsége hosszú évekre nyúlik vissza, még a Megasztár éveibe: „Még mikor bekerültem a Megasztár tehetségkutató műsorba, akkor írt és gratulált nekem Grófó. De ennek is már lassan 9 éve. Több előadóval is sikerült már az elmúlt években duettet készítenem, Grófóval viszont valahogy eddig még nem került sor a közös munkára. Mivel nemcsak énekesként, de zenei producerként is dolgozom, így általában magamnak írom a számaimat. Az egyik ilyen dalnál azonban azt éreztem, hogy nagyon illene Grófó zenei stílusához és hangjához, így el is küldtem neki. Nagyon tetszett neki, szóval nekiálltunk a közös munkának. Még kicsit alakítottunk rajta menet közben, de az emberek és a média pozitív fogadtatása alapján úgy tűnik, sikerült egy nagyon jó dalt összehozni. Napokig mi voltunk a magyar YouTube legfelkapottabb zenei listájának élén. Túlléptük a 3 és fél millió megtekintőt és közel 20 ezer TikTok videót készítettek már erre a dalra” – mesélt Andreas a közös kapcsolatról és a dal születéséről.

A komáromi énekes általában ugyanazzal a stábbal dolgozik a forgatások során, de a végső összetétel nagyban függ a daltól és az elképzelésektől. „A stábunk most 5 személyből állt, akikhez egy közel 10 fős szereplő gárda csatlakozott” – tette hozzá Andreas.

A közös munka azonban nem fejeződött be ezzel a számmal, további közreműködések is várhatók a jövőben a párostól: „Kis Grófó új dalának is én vagyok a zeneszerzője és zenei producere. Hamarosan ez is hallható lesz a nagyközönség számára. Sajnos a legtöbbször külön helyszíneken lépünk fel Grófóval, de biztos vagyok benne, hogy közösen is láthatnak majd minket a színpadon a rajongók”

Egy hónap múlva, szeptember 21-én Mr. Andreas ismét fellép Komáromban a Bazi Nagy Lagzi névre keresztelt, hajnalig tartó nyárzáró bulin. Andreas jó szokásához híven pedig egy kis meglepetéssel is készül a közönségnek: „Épp a napokban veszem fel szóló dalomat, ami szintén egy nagyon pörgős, bulis szám lesz. Szeptember 21-én, a komáromi sportcsarnokban a nagyközönség többek között ezzel a számmal is találkozhat majd a fellépésem alatt. De sok más meglepetés és duett is tervben van még erre az évre. Innen is köszönöm mindenkinek, aki velem tart zenei és produceri munkámban” – mondta búcsúzóul Mr.Andreas.