Sport 2018. 08. 09.

Kosárlabda: kezdődik a felkészülési időszak, már vásárolhatóak a bérletek

Lassacskán ismét felébred nyári álmából a komáromi sportélet. A KFC Komárno pár hete kezdte meg az új szezont, de a röplabda- és kosárlabdaklub is lassan aktivizálja magát.

Utóbbi különösen, hiszen nemcsak, hogy az edző személyét ismerjük már, de már a játékoskeret is szép lassan összeállni látszik, miután a legfrissebb hírek szerint a csapatnak sikerült leszerződtetnie a 205 cm magas fiatal centert, Adrián Smik-et (a további igazolásokról ITT és ITT lehet olvasni).

A csapat legújabb igazolása, Adrián Smik, a képen még a Szvit mezében (fotó: basketliga.sk)

A mai nappal pedig a következő szezonra szóló bérletek árusítása is megkezdődött. A klub hivatalos közleménye szerint az alapszakasz hazai meccseire szóló bérlet ára idén is 75 € lesz. Mivel a bérlet a rájátszás mérkőzéseire már nem vonatkozik, így amennyiben Komáromnak sikerül beverekednie magát az alapszakasz végeztével a legjobb 8-ba, a bérlet tulajdonosának meg kell majd vásárolnia jegyét, a bérleten feltüntetett helye azonban továbbra is biztosított marad.

A 2018/19-es szezonra szóló bérletet e-mailben, a gabriel.weszelovszky@gmail.com -ra küldött üzenettel lehet igényelni, illetve a 0903 412 075-as telefonszámra küldött sms-sel. A bérlet kifizetésére az átvételkor kerül sor, várhatóan augusztus végén.

További hír a kosárklub háza tájáról, hogy kikerült a felkészülési időszak mérkőzéseinek listája. A szezon kezdete előtt a komáromi csapat főként magyarországi ellenfelek ellen mérkőzik majd meg. Októberig városunkba látogat majd az Alba Fehérvár és a Sopron KC is, de az MBK is tesz majd néhány kitérőt Magyarországra. Az eddig bejelentett felkészülési mérkőzések listája, időpontokkal:

 

  • 08. 25. – Budapest Honvéd SE (HUN) – MBK Rieker Com-Therm Komárno
  • 08. 29. – MBK Rieker Com-Therm Komárno – Alba Fehérvár (HUN)
  • 09. 07. – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (HUN) – MBK Rieker Com-Therm Komárno
  • 09. 12. – MBK Rieker Com-Therm Komárno – Sopron KC (HUN)
  • 09. 17. – Sopron KC (HUN) – MBK Rieker Com-Therm Komárno
  • 09. 22. – Alba Fehérvár (HUN) – MBK Rieker Com-Therm Komárno
  • 09. 26. – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (HUN) – MBK Rieker Com-Therm Komárno
  • 09. 29. – 30. – Nemzetközi bajnokság Grazban (Komárom mellett egészen biztosan az UBSC Raiffeisen Graz is pályára lép majd)