Mix 2018. 04. 12.

Pedagógusnapi ünnepség a Műszaki Szakközépiskolában

A múlt héten a pedagógusokat köszöntötték a komáromi Pozsonyi úti Műszaki Szakközépiskolában. Az ünnepségre hivatalosak voltak a megérdemelt pihenésüket töltő nyugdíjas kollégák is, akik néhány óra erejéig ismét részesei lehettek az iskolai életnek.

Az iskola tanulói rövid, irodalmi – zenés programmal kedveskedtek az egybegyűlteknek. A műsort Zalackó Balázs és Lakatos Kevin szavalata nyitotta meg, majd a Madi-testvérek népi tánca és Dluhoš Richard modern tánca pezsdítette tovább a hangulatot. A zenei aláfestésről az iskola tavaly alakult zenekara gondoskodott. Az iskola igazgatója, Pál Elemér mérnök ünnepi beszédében üdvözölte a kollégákat és a meghívott vendégeket, továbbá az Év Tanára díjjal tüntette ki Virág Mónika mérnöknőt, a gazdaságtudományi tantárgyak szakoktatóját.

A bőséges, ünnepi ebéd elfogyasztása után sétára invitáltuk a nyugdíjas kollégákat, akik szemügyre vehették az új szaktantermeket, a felújított tornatermet és az iskola új gépparkját.

A délután további részében finom sütemények és kávé mellett üldögélve közösen emlékeztünk a régi időkre, vendégeink pedig megosztották tapasztalataikat a fiatal kollégákkal.

Ezúton köszönjük mindannyiuknak, hogy elfogadták a meghívást, és megtiszteltek bennünket jelenlétükkel.

(PaedDr. Nagy Ágnes, Fotók: Ing. Molnár László)